Samme russebuss involvert i nytt masseslagsmål

Natt til tirsdag måtte politiet stanse et masseslagsmål på Kadettangen i Sandvika, som involverte 12-15 russebusser. En av bussene fikk da pålegg om å holde seg unna Asker natt til 17. mai. Likevel dukket den opp igjen til et nytt masseslagsmål ved McDonald´s i Asker i natt.

- Det var ikke særlig smart av dem. Derfor har vi parkert og avskiltet bussen. Rundt 50-60 personer var involvert i slagsmålet i natt, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo-politiet til Dagbladet.

De aller fleste kom fra det uten fysiske skader, men en 20 år gammel mann ble sendt til sykehus med ambulanse etter slagsmålet. Skadeomfanget er ikke kjent, men han skal ha hatt kutt i ansiktet og vondt i hodet etter å ha blitt truffet av flere slag og spark.

Opprettet sak

Politiet kjenner navnene til noen av de mistenkte.

- Vi har opprettet sak, men vet foreløpig ikke noe mer om bakgrunnen for slåsskampen. Ingen er siktet eller bøtelagt per nå, sier Stokkli om hendelsen som skjedde ved 4.30-tida.

Gemyttene skal ha roet seg raskt da politiet kom til stedet.

Falt fra buss

Like før klokka 6 fikk Oslo-politiet også melding om at en kvinnelig russ hadde falt ned fra taket på en russebuss ved Kon-Tiki-museet på Bygdøy.

- Hun har falt 3-4 meter ned fra taket av en buss som vi tror har stått i ro. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun ble sendt raskt med ambulanse til Ullevål sykehus, sier Stokkli til Dagbladet.

Politiet avhører vitner på stedet.

- Så langt tyder alt på at det dreier seg om en ulykke, sier Stokkli.

- Veldig mange klager

Over resten av landet melder imidlertid flere politidistrikter på Twitter om mange klager på bråk fra russen.

- Jeg vet ikke hvor mange hendelser det dreier seg om, men vi har hatt veldig mange klager. Det dreier seg om rop og støy og ordensforstyrrelser fra russen, sier operasjonsleder Anne Meyer i Vestfold-politiet til Dagbladet.

Tirsdag kveld ble også en 18 år gammel russ alvorlig skadd da han falt ned fra taket på en russebuss i Farsund i Vest-Agder.

Wednesday, May 17th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments