Røk som førstemann ut av «Paradise Hotel»: – Det var mye misforståelser

(Dagbladet): Under kveldens episode av reality-serien «Paradise Hotel», var det Grunde Myhrer (20) som måtte sjekke ut.

Andrea Sveinsdottir (21) valgte å stå med sin andre partner, Joachim Solvang (26), og sammen med fire av de andre guttene, ble Myhrer først plassert på solorommet.

Underveis i episoden fikk jentene et brev, der de fikk beskjed om at de sammen skulle velge hvem av guttene som skulle sjekke ut.

Valget havnet til slutt på Grunde, etter at Andrea viste sin misnøye over ham overfor de andre jentene.

Saken fortsetter under bildet.


FØRST UT: Grunde Myhrer ble den første deltakeren til å forlate årets «Paradise Hotel». Foto: TV3
Vis mer

- Ble ikke ordentlig kjent

- Jeg tror at årsaken til at jeg ble valgt var mye misforståelser og misoppfatninger, fra blant annet Andrea, forteller Myhrer til Seoghør.no

Han forteller videre at det angivelig kan ha vært for lite kommunikasjon med Andrea som lå til grunne for valget hennes, og at menneskene på hotellet ikke rakk å bli kjent med den «riktige» Grunde.

- Jeg hadde nesten ikke fått snakket med henne, og jeg vet selv at folk må bli litt kjent med meg for å forstå hvordan jeg er som person, legger han til.

Til tross for en tidlig «exit» fra skandale-hotellet, forteller Grunde at han ikke ville gjort noe anderledes under sin tid på «Paradise».

- Jeg ville ikke gjort noe anderledes. Jeg var meg selv og jeg prøvde å bli kjent med alle, ikke minst Andrea, forteller han og legger til at klippingen av programmet viser mindre av hans interaksjon med partneren enn hva som blir vist på skjermen.

- Jeg jobbet for å bli kjent med henne mye mer enn hva som kommer frem. Jeg følte at Andrea ikke jobbet for å bli kjent med meg, men heller valgte å dømme meg for ting jeg sa som hun misforstod, sier han.

- Dumt av dem

- Du var jo ganske sikker på at du ikke kom til å ryke ut, hva tenkte du da du fikk beskjed om at jentene valgte å sende deg hjem?

- Jeg var ganske sikker på at jeg ikke kom til å bli valgt fordi flere av jentene hadde gitt meg forsikring på at jeg ikke kom til å bli valgt! Men følte meg samtidig ikke 100% trygg, forteller Myhrer.

- Jeg tenkte «javel da får det bli sånn, dumt valg av dem». Der og da klarte jeg ikke helt å forstå begrunnelsen de ga. Jeg var litt tom, alt hadde gått så fort så jeg klarte ikke riktig føle noe, legger han til.

Til tross for at partnerskapet med Andrea kom litt skjevt ut forteller Grunde at de to deltakerne har et fint forhold i dag.

- Vi er venner og det er ikke noe vondt mellom oss. Det som skjer på hotellet er en del av spiller og personlig velger å legge det vekk her hjemme, forteller han.

- Vil ikke ødelegge kroppen

Grunde Myhrer er en av ti gutter som sjekket inn på luksushotellet, og da Seoghør møtte deltakerne under innspillingen i Mexico, fortalte Myhrer at han holdt en ting hemmelig overfor de andre deltakerne.

Han har nemlig aldri drukket alkohol, og holdt seg også unna det under oppholdet på hotellet.

- Man kan vel kalle meg avholdsmann, men det er en betegnelse jeg egentlig ikke liker så godt. Årsaken til at jeg ikke drikker er på grunn av idretten og helsa. Jeg vil ikke ødelegge kroppen med å drikke alkohol. Jeg har slitt mye med helsa den siste tiden, og vil ikke gjøre det noe verre, sa Myhrer.

Saken fortsetter nedenfor.

Under premierefesten i Oslo i går, fortalte 20-åringen at det var reality-kollega Morten Botten (20) som først la merke til at han ikke drakk alkohol.

- Det gikk veldig fint. Ingen av de andre deltakerne visste det. Morten ante ugler i mosen ganske tidlig, men jeg sa ikke noe før senere, sa han.

- Vanskelige valg

Overfor Seoghør uttrykket samtlige av de 15 deltakerne at årets sesong vil by på mye følelser, taktiske spill og dramatikk.

Pressekontakt i TV3, Andreas Framnes, har uttalt at han er fornøyd med årets sammensetting av deltakerne.

- Årets sesong byr på alt det «Paradise Hotel»-fansen ber om: Drama, romantikk, intriger, allianser og vanskelige valg. Deltakerne er håndplukket ut av en skyhøy bunke med søknadspapirer, og vi gleder oss stort til å vise dem frem for tv-seerne, sier han.

Under premierefesten mandag avslørte også flere av deltakerne pikante avsløringer som blir å se i denne sesongen.

- Jeg tror jeg kyssa omtrent alle på hotellet, sa Andrea Sveinsdottir til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

Wednesday, March 15th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments