Rapperne kranglet så busta føyk på nettet – nå skal de møtes til slåsskamp

(Dagbladet): Rappere er kjent for å ha store krangler med «fiendene sine». I miljøet kalles den som oftest en «beef», og før sosiale medier var slike konflikter ofte voldelige og langvarige.

Et av de mest kjente eksemplene er den mellom 2Pac og The Notorious B.I.G, som på 90-tallet representerte USAs vest og øst respektivt.

Men med sosiale medier blir slike konflikter mer synlige, og offentlige. Denne gangen er det hip hop-stjernene Chris Brown (27) og Soulja Boy (26) som har flydd i tottene på hverandre.

Det hele startet da rapperen Soulja Boy, kjent for blant annet «Kiss Me Thru The Phone», likte et bilde at Browns ekskjæreste – modellen og skuespilleren Karrueche Tran.

Drittkasting

CNN var blant dem som omtalte saken først. Brown og Tran slo opp for rundt to år siden, etter at det ble kjent at Brown hadde fått et barn med en annen dame.

Chris Brown, som de siste åra har vært i trøbbel med loven flere ganger, skal ha ringt sin rapkollega og invitert til slåsskamp. Det skrev Soulja Boy på Twitter.

I know!!!! How many more Ls can he take?

Et bilde publisert av 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) tirsdag 03. Jan.. 2017 PST

«Chris Brown ringte meg akkurat og sa at han ville slåss fordi jeg likte bildet hennes. Denne jælva **** *****», skrev han på nettstedet.

Kranglen ble tatt videre til Instagram, der Brown la ut flere innlegg som gikk hardt ut mot Soulja Boy, som egentlig heter DeAndre Cortez Way.

Han hevdet blant annet at datteren hans, Royalty (2), hadde fem ganger så stor formue som 26-åringen.

Modellen som gutta krangler om, Browns ekskjæreste, har på sin side holdt seg unna konflikten.

Millionkamp

Nå har det ene ledet til det andre, og rapperne skal møtes til slåsskamp. Det skjer i Las Vegas, og vinneren vil ifølge Sky News stikke av med en premie på en million dollar. I norsk kurs er dette nærmere 8,5 millioner kroner.

Begge to har bekreftet via sosiale medier at de skal delta i boksekampen. Den blir i mars, og skal ifølge Soulja Boys Instagram-konto også sendes på tv. Han hevder at den kjente bokseren Floyd Mayweather trener ham.

Brown har også gjort seg klar til kamp. Etter å ha lagt ut flere nedsettende innlegg om rapkollegaen, forklarte han at han gledet seg til boksekampen.

- Lovlig. Mann mot mann. Ikke noe mer «dissing» eller prat. Vi møtes i ringen. Utfordring akseptert, skrev han på sosiale medier.

Flere kjendiser har kommentert saken. Rapperen 50 Cent har blant annet veddet 855 000 kroner på at Soulja Boy går ut av ringen som seiersherre.

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments