Politiker lo så hardt av «Veep» at han besvimte og måtte på sykehus: – Jeg lo, hostet og kveltes samtidig

(Dagbladet): Den australske Labor-politikeren Graham Perrett spiste sushi, og tittet på den kritikerroste humorserien «Veep» samtidig. Det skulle han ikke ha gjort, ifølge avisa The Australian.


«VEEP»: Julia Louis-Dreyfus spiller visepresident  Selina Meyer i humorserien «Veep». Foto: HBO
Vis mer

- Jeg lo på feil tidspunkt og fikk ris ned i pusterøret, så startet jeg å hoste. Plutselig lo, hostet og kveltes jeg samtidig. Du kan si min slemme humor forrådte meg. Idet jeg febrilsk prøver å få hjelp krasjer jeg i kjøkkenveggen, detter og slår ansiktet i kjøkkenøya med benkeplate av granitt, forklarer Perret til BBC.

Nyheten sprer seg

Etter at hovedrolleinnehaver Julia Louis-Dreyfus («Seinfeld») ba politikeren være forsiktig på Twitter, omtales nå den tragikomiske hendelsen av en rekke internasjonale medier, blant annet av BBC og The Guardian.

Men offentlig «ydmykelse» til tross, Graham Perret viser velkjent australsk selvironi, og forklarer mer enn gjerne hva som skjedde etter at han gikk i bakken.

Ifølge Perret kommer kona stormende til, og finner ham blødende på gulvet. De kommer seg på sykehuset hvor det ender med tre sting, blåveis og en sammenlimt nese.

- Det var blod overalt. Jeg hadde vondt, men lo samtidig av hele situasjonen. Det hele er selvfølgelig også flaut. En virkelig bisarr ulykke, forteller Perret, som spøker med at hendelsen og svaret fra Louis-Dreyfus er et politisk høydepunkt.

Barberte hodet

For de nysgjerrige: Overfor BuzzFeed News forteller Perret at det var i første episode av sesongs seks det helsefarlige serieøyeblikket fant sted.

I «Veep» spiller skuespiller Timothy Simons kongressmannen Jonah Ryan, og det var i en scene hvor Ryan blir tatt i å barbere hodet for å late som om han har kreft, som sørget for at Perret måtte på sykehuset.

Politikeren deler også et bilde av seg selv som nå spres på sosiale medier.

Thursday, May 4th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments