Politiet etterlyser familie på fem og en mann i 60-årene etter knivdrapet i Kristiansand


Bilde av t-skjorte til en av de etterlyste guttene. Foto: Politiet
Vis mer

(Dagbladet): Politiet etterlyser en familie på fem, samt en mann i 60-årene, som var på Coop Obs i forbindelse med knivstikkingen onsdag 26. juli, skriver politiet i Agder i en pressemelding fredag ettermiddag.

Politiet skal ha sett på overvåkingskamera at en gutt med «Seattle»-t-skjorte står tett opptil avdøde Marie (17). Ifølge politiet framstår det som at hendelsen gjør et sterkt inntrykk på ham.

Marie var sommervikar på Coop Obs på Sørlandssenteret i Kristiansand. Hun ble knivstukket og døde som følge av skadene. Ei 23 år gammel kvinne ligger kritisk skadd på sykehus etter hendelsen.

Ei 15 år gammel jente er sikta for drap og drapsforsøk.

Etterlyst familie

Familien som politiet nå etterlyser er ei dame og en mann som var sammen med tre barn, hvorav et barn satt i handlevogn.

Den eldste gutten, er trolig tidlig i tenårene, har på seg en mørk T-skjorte med et oransje trykk på brystet hvor det står «Seattle». Han har mørk shorts og svarte sko med hvite prikker og hvit såle. Videre har han et strikk eller bånd rundt hånda.

Den yngre gutten har en stripete T-skjorte som er grå og mørk blå/sort med hvit krage. Han har på seg mørk shorts og går barbeint.

Mannen har på seg en sort T-skjorte med en rundt trykk på brystet i fargen rødt og lilla. Han har videre en blå shorts, trolig av merket Umbro.

Kvinnen har en grønn T-skjorte, lys blå shorts, trolig i denim/jeans og sandaler.

- Politiet ønsker først og først å komme i kontakt med denne familien for å sikre at gutten er ivaretatt, har fått tilbud om krisehjelp og nødvendig oppfølgning han trenger. Videre kan familien sitte på relevant informasjon som politiet trenger, sier fungerende påtaleleder Cecilie Pedersen Hille.


Bilde av t-skjorte til en av de etterlyste guttene. Foto: Politiet
Vis mer

Mann i 60-årene

Politiet etterlyser også en voksen mann, trolig i 60 årene som er på åstedet ved den avdøde.

- Han har lyst hår, briller og blå genser, og har trolig med medisinsk utdannelse eller erfaring. Han var trolig med å utførte førstehjelp på avdøde Marie Skuland, sier Pedersen Hille i pressemeldingen.

Ei kvinne ble også etterlyst tidligere denne uka, i forbindelse med hendelsen. Hun kan ha vært den første som hjalp Marie etter at hun ble knivstukket. Kvinnen meldte seg til politiet dagen etter.

17 år gamle Marie Skuland gravlegges i dag, fredag, i Kristiansand.

Friday, August 4th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments