«Paradise»-Sophie var ikke til å kjenne igjen etter dramatisk bilulykke

Seerne har allerede rukket å bli ganske godt kjent med Sophie Vågsæter (24) i «Paradise Hotel», men det er ikke alt som kommer frem på skjermen.

Reality-deltakeren avslører at hun for noen år tilbake gikk gjennom en vanskelig tid, etter at hun var involvert i en alvorlig bilulykke.

- Jeg var vel rundt 16 år da bilen jeg var passasjer i krasjet i 80 kilometer i timen. Sjåføren mista kontroll over bilen i en slakk sving. Bilen veltet, rullet rundt på hovedveien, dro med seg alt av skilt før vi havnet på taket ned i en grøft, sier hun til Seoghør.no.

Vågsæter forklarer at bilen var fylt opp med passasjerer, der samtlige var hennes aller nærmeste venner.

- Jeg satt foran og ble derfor hardest skadd. Jeg brakk nesa, kinnbeinet, beinet under øyet og fikk ekstremt kraftig hjernerystelse, sier hun.


STORE SKADER: Slik så Sophie Vågsæter ut etter at bilen hun satt i krasjet i høy hastighet. Foto: Privat
Vis mer

Oppsøkte psykolog

Hun minnes at det tok lang tid før hun klarte å lese og skrive igjen, og at hun måtte kutte ut trening over en lengre periode.

Skadene førte til at 24-åringen måtte gjennom behandling, blant annet operasjon for å få ut glassbiter fra ansiktet. Hun fikk også svekket følelse i halve fjeset.

Psyken fikk seg en kraftig knekk, og hun måtte derfor gå jevnlig til psykolog etter den dramatiske hendelsen.

- Da jeg kom tilbake til skolen etter en stund, tenkte mange at jeg aldri kom til å se ut som meg selv igjen. Nesen min var jo så å si revet i to, sier hun.

- Jeg var heldig

I dag har den ferske reality-stjerna kun noen arr etter skadene i ansiktet, som nærmest er umulig å legge merke til.

- Jeg er veldig heldig i forhold til mange andre. Jeg oppfordrer alltid alle til å bruke bilbelte, sier hun og forklarer at selv om hun kom heldig ut av ulykken, har hun slitt mye i ettertid:

- Jeg var gjennom traumer og har hatt dårlig selvtillit på grunn av skadene i ansiktet etter ulykken. Nå tenker jeg at folk bare ser at jeg har levd dersom noen legger merke til det.

Sterke jenter

Sophie Vågsæter er en av fem jenter som har sjekket inn på luksushotellet i Mexico.

24-åringen var for øvrig kjent for mange før hun ble tv-kjendis, etter at hun i fjor ble koblet med Manchester United-spilleren Antonio Valencia (31).

Da Seoghør.no møtte Sophie under innspillingen av reality-serien i Mexico, åpnet hun seg om flørten.

I år er det ekstra fokus på kvinner med sterk personlighet i «Paradise Hotel», der hver og en av dem gjerne tar styringen inne på hotellet.

Allerede den første uka har fem av ti gutter blitt sendt hjem av jentene, og det er klart for en ny uke, der en ny jente sjekker inn.

Sunday, March 19th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments