Orkla legger ned Denja. Satser stort på grandis

(Dagbladet): Siden 1952 har Denja eksistert.

Nå velger eierkonsernet Orkla å legge ned merkevaren, ifølge E24. Valget kommer fire år etter at selskapet kjøpte opp Rieber & Søn ASA og overtok merkevaren.

- Produksjonen vil stoppe etter sommeren, sier Dag Olav Stokken, kommunikasjonsdirektør i Orkla, til Dagbladet om når produktene forsvinner fra butikkhyllene.

Rundt ti stillinger fra Orklas fabrikk på Elverum forsvinner som følge av at Denja-merkevaren forsvinner.

Konsernsjef Peter A. Ruzicka sier at økt konkurranse var en årsak til avgjørelsen, blant annet i form av de majonesbaserte salatene til Mills.

- Det stiller krav til innovasjoner, vår evne til å redusere kostnader, og samarbeide enda bedre med handelen, sier Ruzicka om den tøffe konkurransen overfor E24.

Mediet skriver videre at Denja-produktene snart vil forsvinne fra butikkhyllene. Blant disse er Denja Italiensk Salat, Denja Potetsalat og en rekke andre salater:

Samtidig skal Orkla satse stort på flaggskipet Pizza Grandiosa.

Dette i form av en halv milliard i økt produksjonskapasitet, ifølge E24.

- Vi har behov for nye produksjonsteknologier som gjør at vi kan utvikle nye typer pizzaer, og vi ser også behov for en modernisering av produksjonsutstyret for å drive enda mer effektivt, sier konsernsjef Peter A. Ruzicka til mediet.

Overfor Dagbladet lover kommunikasjonssjef Stokken nye Grandiosa-typer i tiden framover. Samtidig vil Orkla fortsatte å satse på flere store merkevarer.

- Vi kommer til å satse videre på merkevarer som Grandiosa, Toro og Stabbur-produktene, opplyser Dag Olav Stokken.

Tuesday, May 9th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments