Odd Reitan fridde til kjæresten – planlegger bryllup i Nidarosdomen

(Dagbladet): Kort tid etter at det ble slutt mellom Odd Reitan (66) og Camilla Astrup (52), fant Reitan kjærligheten på nytt.

Hilde Undlien (47) ble hans nye utkårede, og nå kan paret bekreftet at de har bestemt seg for å bli mann og kone.

Det var Se og Hør som først omtalte saken.

– Vi forlovet oss nå i juli og skal gifte oss neste år, røper det lykkelige paret overfor Se og Hør.

– Odd gikk ned på kne på tradisjonelt vis og fridde da vi var i Spania i sommer. Jeg svarte sporenstreks et ubetinget ja, forteller Hilde til Se og Hør.

Og bryllupsdatoen er altså satt til neste sommer.

– Vi er i dialog med Nidarosdomen om det blir lørdag 9. eller 16. juni neste år. Vi gleder oss selvsagt veldig, forteller den kommende bruden til bladet.

Gruer seg til å bli pensjonist

Det var samme året som det ble slutt med hans tidligere kjæreste Camilla Astrup (52) møtte, at Reitan møtte sin kommende brud.

Da Se og Hør snakket med Reitan etter at det fem år lange forholdet tok slutt, var det kun jobb som sto i fokus for den daværende 61-åringen.

– Jeg har veldig mye å gjøre om dagen, deriblant fryktelig mye jobb. Jeg har det bra og ser alltid framover, sa den humørfylte Odd til Se og Hør den gangen.

Med en formue, som ifølge Finansavisen er på rundt 54 milliarder kroner, er Reitan en av Norges aller rikeste, men selv om han lever i overflod av jobb har han ingen planer om å pensjonere seg.

I et tidligere intervju med Dagbladet kunne han nemlig avsløre at hans aller største frykt er å bli pensjonist.

– Hvis alt fungerer vil jeg nok ønske å dø med skoene på. Når den tid kommer vet jeg også at jeg har flinke folk som kan overta og videreføre mine oppgaver som kulturbygger. Men jeg ser med gru på tanken om å bli pensjonist. Følelsen av å ikke bety noe tror jeg ville være ganske hard for meg, sa han til Dagbladet den gangen.

Lever i luksus

I dag er det sønnen Ole Robert Reitan (45) som leder Rema 1000, men Odd Reitan har ikke kastet inn håndkleet helt. Privat svever han også på en sky av luksus

I 2015 kjøpte han seg sitt eget private, luksuriøse jetfly. Kassalappen fra fabrikk lød på svimlende 230 millioner kroner. Men flyet var brukt, og hvor mye den styrtrike trønderen måtte bla opp er ukjent.

– Det å fly privat er egentlig altfor dyrt, og litt galskap, men jeg gjør det likevel. Jeg har jo råd til det. Da blir det ofte et glass champagne for å minne meg selv på at dette er veldig spesielt. Jeg håper jeg aldri opplever å sette meg på flyet med et langt gjesp, uttalte den selvutnevnte «colonialmajoren» til DN den gangen.

Det var imidlertid ikke det første flyet han gikk til anskaffelse av. Flere år tidligere kjøpte han seg nemlig sin første privatjet. Han er også medeier i helikopter- og flyselskapet Helitrans. Og gjennom selskapene Major 2 og Rely eier og leier Reitan-gruppen ut et Cessna passasjerfly, som er bokført med en verdi på vel 22 millioner kroner.

På spørsmål fra Se og Hør om hva det nye flyet skal brukes til, hvor mye det kostet og hvor mange fly «colonialmajoren» disponerer, svarte presseansvarlig Berit Hvalryg i Reitangruppen følgende den gangen:

– Fly benyttes av forretningsområdene våre for å fly effektivt mellom de sju land Reitangruppen er etablert i. Utover det har vi ingen kommentar.

I tillegg til sine mange fly har Reitan, Sammen med sine sønner Magnus og Ole Robert Reitan, også flere private eiendommer for over én milliard kroner.

Wednesday, August 9th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments