Obamas sjekket inn på Bransons private jomfruøy

Barack og Michelle Obama har forlatt Trump-land til fordel for karibisk luksus. Det rapporterer blant andre The Virgin Islands Daily News.


PARADIS: Necker Island er ikke stor, men har alt du forbinder med Karibia. Foto: Splash News and Pictures / NTB Scanpix
Vis mer

I går ankom det tidligere presidentparet øya Necker Island som tilhører de Britiske Jomfruøyene. Skjønt, strengt tatt tilhører denne karibiske paradisøya Virgin-gründer og milliardær Richard Branson.

Necker Island er ikke så stor, bare 30 hektar. Til gjengjeld er øya en av de vakreste i hele Karibia. Hvit sand, lekre strender, herlig klima og overdådig luksus er stikkordene.

Øya er helt og holdent eid av Branson, men øya – inkludert de fasjonable balinesisk-inspirerte villaene og alle de lekre svømmebassengene, leies tidvis ut til turister. Det vil si, de ytterst få som har råd til å betale.


UTSIKT: Lite å si på utsikten og frokostbordet. Foto: Splash News and Pictures / NTB Scanpix
Vis mer

Ifølge Huffington Post, starter døgnprisen på snaue 700 000 kroner. Da får du imidlertid leie hele øya, som har plass til maksimalt 30 gjester.

Rundt 100 personer er sysselsatt for å holde fasilitetene på øya, som er bygget opp etter øko-vennlige prinsipper, i orden til enhver tid.

Og det som skal holdes orden på innbefatter blant annet kitesurf-parken, dykkerbåtene, zip-liner og et stort spa.


HERSKAPELIG: Richard Branson gjenåpnet Necker Island i 2013, etter at stedet tidligere brant. Han sparte ikke på noe, heller ikke på soverommene. Foto: Splash News and Pictures / NTB Scanpix
Vis mer

Ifølge The Virgin Islands Daily News ankom det tidligere presidentparet i Richard Bransons privatjet fra Palm Springs i California.

Før de ble skysset ut til Bransons paradisøy tok Barack og Michelle seg smilende tid til å posere på bilder sammen med funksjonærene i immigrasjonskontrollen.

De hadde ingen problemer i passkontrollen.

Det har de neppe med å nyte livet på Necker Island heller.

Det er ikke kjent hvor lenge Barack og Michelle Obama skal feriere på øya.


STRAND-PARADIS: På denne stranda skal Barack og Michelle Obama slappe av etter åtte hektiske år som USAs presidentpar. Hvor lang ferien blir, er ikke kjent. Foto: Splash News and Pictures / NTB Scanpix
Vis mer
Wednesday, January 25th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments