Naboen til mistenkt terrorist: – Spurte om hvor han kunne leie en varebil før London-terroren

(Dagbladet): Ken Chigbo er nabo til en av de tre mistenkte bak London-terroren. Han forteller til Sky News at en av de mistenkte skal ha spurt han om hvor man kunne leie varebil.

Forespørselen skal ha kommet i forkant av angrepet i London. Sju personer ble drept og 48 personer ble skadet seint lørdag kveld da en lastebil kjørte inn i en folkemengde, før tre personer angrep tilfeldige mennesker med kniv.

Ken Chigbo bor i samme blokk som en av de tre mistenkte. Chigbo forteller at den mistenkte sa han skulle flytte og spurte derfor om hvor man kunne leie en varebil, skriver Sky News.

Naboen sier at han ikke tenkte noe mer over spørsmålet han fikk.

Tidligere i dag aksjonerte politiet mot flere adresser i Barking, øst i London. Tolv personer er pågrepet i forbindelse med terroangrepet.

- Sjokkerende

En nabo fortalte til Sky News tidligere i dag at politiet skal ha kommet på døra og vist et bilde av en av de tre antatte gjerningsmennene.

Damien Pettit sier at en av de tre skal ha bodd i blokka, som politiet aksjonerte mot tidligere i dag, i tre år og at han har tre barn og en kone.

En annen nabo sier følgende:

- Det er sjokkerende. Alle her har barn og jobb. Jeg trodde aldri noen her hadde en slik type mentalitet for å gjøre noe slikt. Jeg så ham omtrent hver kveld. Han hadde kone og barn, sier en nabo til The Guardian.

Sunday, June 4th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments