Nå ser han ikke slik ut lenger

(Dagbladet): Den tidligere blyge Ola-Conny Wallgren(53) har blitt en selvsikker og svært så populær mann blant damene, etter at suksesserien «Ullared» begynte å rulle på TV i 2009. Som singel mann er 53-åringen klar for å møte damer, og tester nå ut et nytt utseende, skriver Aftonbladet.


SKJEGGVEKST: Ola-Conny dukket opp med kraftig skjeggvekst under den svenske Kanal 5 sin lansering vårens TV-programmer. Her sammen med Ullared-profil Morgan. FOTO: Foto: Claudio Bresciani/ NTB Scanpix
Vis mer

Kjører sin egen stil

Ola-Conny har vært singel i et drøyt år, etter bruddet med den 18 år yngre Carin. Før det var han gift i tyve år, og selv om damene står i kø for å date han, nyter han han deler av singeltilværelsen.

– Nå som jeg er singel og ingen bestemmer over meg og maser om hvordan jeg skal se ut, kjører jeg min egen stil helt ut. Skjegget var litt møkkete i starten, men jeg har ordnet det til med en saks den siste tiden, sa han under vårlanseringen til den svenske kanalen 5, der den nye sesongen av «Ullared» har premiere den 31.januar.

Hatt skjegg før

Dette er derimot ikke den første gangen Wallgren anlegger skjegg.

- Da jeg var i tyveårene og jobbet som murer, hadde jeg skjegg i et par år. Problemet var alt det styret med skjegget. Det var så mye kaos, sier Ola-Conny, som likevel vet at dersom det dukker opp en dame i livet hans i nærmeste framtid, ryker skjegget rimelig fort.

- Hver gang jeg dater en dame maser hun om skjegget mitt. «Skal du ikke barbere deg snart? Skal du virkelig se slik ut? Hvorfor må du ha det så langt?»

Foreløpig lar han skjegget gro.

- Jeg elsker vikinger og får mye inspirasjon fra dem. Skjeggvekst er en måte for oss menn å vise fram vår mannlighet på, sier Ola-Conny til Aftonbladet.

Friday, January 13th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments