NÅ: Brækhus setter alle beltene på spill. Følg dramaet direkte

  • SISTE: Brækhus var passiv fra start, men har kommet bedre og bedre inn i kampen. Farias virker mer og mer sliten. Akkurat nå er det en krig. Brækhus ligger an til å vinne på poeng, Farias må få til noe mer i de siste rundene.

BERGEN / OSLO (Dagbladet): Erica Farias er verdensmester i super lettvekt. Hun har også hatt tittelbeltet i lettvekt.

I dag skal hun prøve å kapre Brækhus tittel som den ubestridte verdensmesteren i boksing i sin klasse.

Erica Farias er oksen. Cecilia Brækhus er matadoren.

Dagbladet oppdater saken underveis. Runde for runde. Helt til det er bestemt hvem som kan smykke seg med tittelen verdens beste.

Runde 8:

Farias fikk inn en skummel høyre etter 40 sekunder av runden, men Brækhus står støtt. Farias hjørne roper på den argentinske bokseren – noe må skje!

Runde 7:
Perfekt start på runden for Brækhus. Hun har fått inn flere gode treff i løpet av runden. Farias svarer mot slutten. Nå er dette en krig! Denne runden kostet mye for begge. Det går mot Brækhus-seier hvis kampen blir avgjort på poeng.

Runde 6:
Er det en ting som er sikkert, så er det at Farias vil krige. Hun skal ofre alt. Sånn kampen utvikler seg ser det mer og mer ut som Farias sliter. Brækhus bokser rolig, kontrollert og med en leken teknikk.

Runde 5:
Akkurat nå minner dette meg om en lillebrors kamp mot storebror. Farias er mest offensiv, men Brækhus er rolig bare venter til hun skal vise hvem som er sjefen. Farias må nok få inn noen gode slag nå for å ha en sjanse til å vinne dette. Ny klar runde til Brækhus.

Runde 4:
Farias går knallhardt ut i den fjerde runde. Ryster Brækhus. Dette blir en god fight. Rotete utvikling på runden, men det er den norske bokseren som viser best utvikling. Hun har stått rolig og i fire runder, men nå viser hun klasse. Dette må da koste for Farias?

Runde 3:
Brækhus er mer offensiv i denne runden. Fikk inn en god uppercut, mens Farias fikk inn et lite høyreslag. Brækhus runde, men hun er ikke så overlegen som hun var vist tidligere. Så gjenstår det å se hvem som holder best gjennom de 10 rundene.

- Jeg liker ikke denne starten, meldes fra Viasat-studioet.

Runde 2:
Rolig start. Bergens-publikumet skriker på Brækhus, men hun står iskaldt og venter. Farias fikk inn et par gode høyreslag. Ganske kjedelig runde!

Runde 1:
Farias er villig til å krige, og går rett i strupen på Brækhus. Hun prøver å komme seg inn og by opp til dans

- Hun viser ingen frykt, meldes fra Viasats Thomas Hansvoll.

Brækhus ligger rolig og byr opp til stillingskrig med venstrejaben trygt foran seg. Den norske boksedronningen har fått inn noen gode slag.

Friday, June 9th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments