Mourinho tatt på senga over forholdene i Russland: – Veldig overrasket

(FourFourTwo): Manchester United møter russiske Rostov i Europa League i morgen. Før den første av to kamper, tok Mourinho et oppgjør med banen i Russland på dagens pressekonferanse.

- Det er vanskelig for meg å tro at vi skal spille på den banen – hvis du kan kalle det en bane, sier Mourinho om Olimp-2 Stadium.

Portugiseren mener banen så fin ut da Rostov møtte Bayern München, Atletico Madrid og PSV i gruppespillet i Champions League. Men det har forandret seg de siste ukene.

- Jeg var veldig overrasket over det jeg så her i dag, sier Mourinho.

Da Manchester United og de lyseblå rivalene Manchester City spilte noen av sesongens oppkjøringskamper i kinesiske Beijing, ble en kamp mellom klubbene avlyst på grunn av baneforholdene på Fugleredet. Mourinho sammenlikner banen i Russland med denne.

- Jeg vet ikke (hva United kan gjøre). Jeg aner ikke hvilket lag jeg skal bruke. Jeg forventet å spille på en bedre bane. Den er veldig lik den banen som var i Beijing, sier han.

Ingen unnskyldning

Men Mourinho får ikke noe trøst av UEFA, skal vi tro manageren selv.

- Da jeg fortalte ham om mine bekymringer (en ansatt i UEFA), sa han at spillerne er forsikret, så hvis noe skulle skje er det ikke noe problem, sier Mourinho.

Manchester United-back Daley Blind deler bekymringen til sin manager.

- For å være ærlig, banen er ikke den beste. Men vi kan ikke bruke det som unnskyldning. Banen er kanskje ikke helt trygg heller, men du må samle sammen tankene og fokusere på kampen, sier Blind.

Et problem

Rostov skal ikke trene på gressmatta i dag, slik at forholdene ikke blir ytterligere forverret.

Rostov-manager Ivan Daniliants har allerede advart Manchester United om at de vil bli «overrasket» over banen.

- Banen er lik for alle, men det vil fortsatt bli et problem, sier Daniliants ifølge Daily Mail.

- I ligacupfinalen (mot Southampton på Wembley journ.anm.), spilte Manchester United på en plen. Det var som et teppe. Når de kommer hit, vil de bli overrasket, sier han.

Wednesday, March 8th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments