Lagkamerat hardt ut mot Balotelli: – Virker ikke som han vil ha noe med oss å gjøre

(FourFourTwo): Mario Balotelli har tidvis gjort det veldig bra etter overgangen til franske Nice. Den tidligere Liverpool-spissen har notert seg for ni scoringer på 13 kamper, og lenge så alt ut til å gå på skinner for angriperen.

Nice spiser kirsebær med de store denne sesongen, og ligger bare fem poeng bak serieleder Monaco og to poeng bak storklubben PSG. Men etter en forrykende start har Nice kun vunnet tre av de siste ni seriekampene (fem uavgjort).

Midtbanespiller Valentin Eysseric gikk offentlig ut og kritiserte Balotelli som var innbytter mot Saint-Etienne forrige uke. Denne uka var Balotelli ute av troppen på grunn av influensa, noe som fikk Eysseric til å gjenta kritikken.

- Jeg beklager, men jeg var ærlig, sier Eysseric til BeIN Sports.

Han forteller at Balotteli blir veldig misfornøyd når han f.eks. bommer på avslutninger på trening. Han ser i bakken, grynter og vil ikke snakke med noen etterpå. Han var også veldig misfornøyd etter 0-3-tapet for Monaco for ni dager siden.


IKKE FORNØYD: Nices Valentin Eysseric. Foto: AFP PHOTO / WILDBILD / NTB Scanpix
Vis mer

Eysseric mener Balotelli er en fantastisk spiller, men at oppførselen hans samtidig er «en skam». Han etterlyser mer hjelp til laget fra Balotteli.

- Det er opp til ham å tenke mer på det kollektive og jobbe mer for oss, sier han.

Eysseric går langt i å antyde at Balotelli ikke gjør sitt beste for klubben.

- Jeg syns det ser ut som han (Balotelli) ikke ønsker å ha noe med oss å gjøre. Det er skikkelig skuffende. Vi kunne virkelig trenge hjelpen hans i en kamp som dette. Vi vet at treneren krever stor innsats fra hele troppen. Han vil ikke akseptere at noen tar foten av gasspedalen, og du ser at Balotelli gjør det, sier Eysseric.

Søndag ble det uavgjort mot Rennes, som ledet 2-0 etter 21 minutter. Eysseric utliknet til 2-2 ni minutter før slutt, men Nice klarte aldri å avgjøre kampen til sin fordel. Rennes er nummer ti i Ligue 1.

Monday, February 13th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments