Justin Bieber skal ha kjørt ned en paparazzi

(Dagbladet): At Justin Bieber (23) har hatt en trøblete fortid er ingen hemmelighet. Tidligere har han både blitt arrestert, og ryket utfor bråk med fotografer.

Torsdag morgen kom nyheten om at stjerna nok en gang har havnet i problemer.

Det var natt til torsdag, norsk tid, at «Sorry»-sangeren skal ha kjørt ned en fotograf i Beverly Hills. Bieber skal ha vært på vei hjem fra et arrangement da hendelsen skjedde. Dette skriver CNN.

Lt. Scott Dowling fra politiavdelingen i Beverly Hills, har fortalt til CNN at ulykken fant sted utenfor Saban teater onsdag kveld. Ifølge Lt. Dowling skal offeret ikke ha blitt påført noen livstruende skader, og ble fraktet til Cedars-Sinai sykehus.

Justin Bieber ble ikke arrestert, og skal ha vært på ulykkesstedet mens politiet foretok undersøkelser.

23-åringen ble på stedet til ambulansepersonell ankom, og stjerna skal ha tilbudt sin hjelp og vært svært omsorgsfull overfor den 57 år gamle fotografen.

Ulykken skjer bare få dager etter at stjerna avlyste de resterende 14 konsertene av sin verdensturné.

Slang med leppa

Bieber har alltid hatt et anstrengt forholdt til pågående paparazzifotografer, og i 2013 fikk han nok. Under et besøk i London skal stjernas vakter ha bedt fotografene om å roe seg ned, men da en av fotografene kom med slengbemerkninger til «Sorry»-sangeren, fikk han nok.

- Hva faen er det du sier? Jeg skal banke dritten ut av deg, sa han til fotografen, før han ble eskortert inn i bilen igjen av en av sikkerhetsvaktene.

Stormet av scenen

Ungpikeidolet har ved flere anledninger holdt konsert i Norge, og da han besøkte Norge for aller første gang i Mai i 2012, skapte det et komplett kaos utenfor operaen i Oslo hvor popstjerna holdt en gratiskonsert.

Likevel er det trolig da stjerna holdt konsert i Norge i 2015 fansen husker best.

Enhver Justin Bieber-fan vil neppe glemme øyeblikket da superstjerna stormet av scenen i forbindelse med en vannepisode – fordi en fan sølte vann på scenen der han spilte.

Saken fortsetter nedenfor.

Etter kun én sang stormet han av.

– Folkens, jeg vil ikke fortsette showet, var det neste han sa før han stormet av scenen.

Han skapte imidlertid kraftig «Bieber fever» i Norge igjen i fjor høst, da han inntok Telenor Arena - og gjorde det godt igjen etter sitt forrige besøk her til lands hvor han stormet av scenen.

Den gang var han innlosjert i millionvillaen til Europris-arving Dag Høili på Nesøya i Asker. Og før han forlot landet reiste «Sorry»-sangeren til Stryn i Sogn og Fjordane, der han koblet av med både isbading og pølsegrilling ved bålet.

Thursday, July 27th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments