Johaug-saken kan bli TV

Det bekrefter produsent og daglig leder i Globus Media, Anders Sæther, til NTB.

– Vi har gjort en del prosjekter innen denne sjangeren og vi driver og filmer med henne. Dette er en spesiell historie, sier Sæther.

Johaug-manager Jørn Ernst sier til avisen Østlendingen , som omtalte saken først, at det var de som tok initiativ til filmingen.

– Dette er på initiativ fra oss, fordi vi ønsker å dokumentere denne tiden i hennes karriere. Så får vi se hva dette blir til slutt, sier Ernst til avisen.

Ble med til Sør-Korea

Ernst bekrefter at det kan ende som TV-serie, men at det nå først og fremst er dokumentasjonen som står i fokus. Therese Johaug er filmet både i trening og på reise. Det er også gjort flere intervjuer med henne i denne perioden.

Ifølge Østlendingen har Johaug blitt fulgt tett både på Sjusjøen og under turen til OL-løypene i Pyeongchang.

– Jeg vil si minst mulig om dette, men vi jobber med opptak. Vi vil komme tilbake med mer når vi vet hva det blir, sier en hemmelighetsfull Sæther.

Globus Media AS står bak produksjoner som “Sirkus Northug”, “Verdens beste skijenter”, “Skiskytterne”, “HåndballEventyret” og “Fotballproff”.

Kan komme dom neste uke

Johaug venter for øyeblikket på dommen fra domsutvalget i Norges Idrettsforbund etter den to dager lange høringen på Ullevaal stadion i slutten av januar. En dom kan komme neste uke.

– Den bør komme neste uke. Da er vi et skritt nærmere å få en avklaring som hun kan få forholde seg til. Det blir spennende, sier Johaug-manager Ernst til NTB.

Jenta fra Dalsbygda testet positivt for det forbudet stoffet clostebol etter å ha brukt kremen Trofodermin på en sår leppe under en høydesamling i Livigno i september i fjor.

Antidoping Norge har innstilt på 14 måneders utestengelse for langrennsstjernen. Johaug-advokat Christian B. Hjort mener det er for strengt.

– Straffeutmålingen er uriktig. For det første er vår påstand at hun ikke skal utelukkes, subsidiært mener jeg 14 måneder er uriktig, sa Hjort til NTB etter høringen på Ullevaal.

(©NTB)

Wednesday, February 8th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments