- Jeg var litt bekymret for hvordan det gikk med henne

OSLO SENTRUM (Dagbladet): Søndag kveld hadde årets sesong av «71° nord – Norges tøffeste kjendis» premiere, og i den anledning var kjendisdeltakerne samlet til premierefest på Bergans-butikken ved Oslo rådhus.

Artist Sandra Lyng (29) kom på festen sammen med samboeren Lasse Joachim Langerud, og paret kunne fortelle at de gjorde visse forberedelser i fellesskap til Lyngs «71° nord»-deltakelse.

- Vi var på tur sammen og pakket sekk, ramser Langerud opp, før artistkjæresten skyter inn:

- Ja, det gjorde vi jo. Og så bidro du psykisk, selvfølgelig. For han har jo kanskje vært på en tur før. Det har ikke jeg gjort noe særlig tidligere, sier Lyng med et smil.

  • Se kjæresten skryte av Sandra Lyng i videoen øverst i saken!

- Hjalp å høre stemmen hans

«Play My Drum»-sangeren røper videre at oppladningen til ett av Norges tøffeste reality-konsepter likevel ikke var helt ideell.

- Jeg fikk bekrefta at jeg skulle være med bare to uker før turen starta! Så jeg fikk på en måte ikke tid til å forberede meg masse over en periode, sier Lyng.

Også underveis i «71° nord»-innspillinga var kjæresten, som hun ble samboer med i fjor høst, god å ha. De fikk nemlig holde kontakten over telefon mellom etappene.


GOD TONE: Aleksander Hetland, Alexandra Joner, Sandra Lyng og Ole Martin Årst koste seg på premierefesten. Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
Vis mer

- Hvor viktig var det å kunne ringe hjem til kjæresten underveis, Sandra?

- Det var veldig viktig. For du blir liksom bare satt inn i en situasjon, der du er i et telt, og det er fremmede mennesker som du må forholde deg til. Og de få tingene du klarer å få i en sekk er det eneste du har. Så det å få høre stemmen til kjæresten noen ganger, og få litt sånn hjemmefølelse … Bare det å høre den beroligende stemmen hans, da. Det hjelper, sier Lyng.

Telefonsamtalene hjem til kjæresten har dessuten bidratt til at han også nesten føler at han har vært på ekspedisjon med TVNorge-programmet:

- Jeg har jo på en måte fått være litt med på det gjennom at hun har fortalt om opplevelsene og hvordan det var, hvor tungt det var, både psykisk og fysisk. Det er jo å skryte på meg at jeg også har slitt meg igjennom det, men jeg har fått kjenne litt på det jeg òg, på en eller annen måte, sier han.


UTFORDRENDE: Sandra Lyng får testet både kroppen og psyken underveis i «71° nord – Norges tøffeste kjendis». Foto: Matti Bernitz / TVNorge
Vis mer

- Jeg er veldig stolt av henne

Og mens Lyng slet seg gjennom det ganske land, var Langerud alene hjemme med parets hunder, Selma og Lassie.

- Det er en heltidsjobb dét, å passe på hjemme, hehe. Neida, det gikk veldig bra. Det var mer sånn at jeg var litt bekymret for hvordan det gikk. Fordi det virket som om det var ganske tungt, og kanskje tyngre enn hva hun hadde trodd det skulle være, sier han.


STOLT: Sandra Lyngs samboer, Lasse Joachim Langerud, roser innsatsen hennes i «71° nord». Foto: Sveinung U. Ystad / Dagbladet
Vis mer

Lasse Joachim Langerud legger likevel ikke skjul på at han er imponert over artistkjærestens innsats:

- Jeg klarer ikke å sette meg inn i hvordan det er å skulle ta på seg kroppsvekten sin omtrent, og så løpe på tur hele døgnet. Det er jo helt sykt, egentlig. Det er ganske mye drøyere enn noe jeg har gjort noen gang, i hvert fall. Så jeg er veldig stolt!

Sandra Lyng selv forteller at målet med å delta i «71° nord» nettopp var å utfordre seg selv, og se hvor langt hun klarte å tyne både kropp og psyke.

- Jeg merker jo at jeg har lært veldig mye av å være med på dette. Vi gikk en tur her om dagen på over en mil, og det var sånn: «Dette er ingenting! Vi har jo ikke sekk på engang!» Alt blir liksom småtterier i forhold, forteller artisten.

Sunday, March 5th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments