Isabelle Pedersen satte ny personlig rekord

BISLETT (Dagbladet): Isabelle Pedersen har perset med 12,83 denne sesongen, og det hadde ikke vært henne imot om hun hadde slettet Christina Vukicevics 12,74, ettersom Bislett-sjef Steinar Hoen deler ut 25.000 ekstra kroner om Pedersen eller noen andre skulle sette norsk rekord under torsdagens Bislett Games.

Den norske rekorden ble imidlertid for tøff å slå for Pedersen, men den norske jenta forbedret sin personlige rekord med åtte hundredeler da hun ble nummer tre torsdag.

Likevel ble hun liggende igjen på bakken med henda foran øynene etter en kollbøtte over målstreken.

Kjipt og trist

- Du har et øyeblik der du bare ligger der og tenker jeg er ett hundredel fra. Ett hundredel! Det er ingen verdens ting for et vanlig menneske. Det er så lite at det bare er, æh! Så akkurat der og da var det bare kjipt. Veldig, veldig trist i dag, sier Pedersen til Dagbladet etter løpet.

Men æh og å varte ikke lenge etter målgang for dama som nå er det ene hundredelet unna å slette Vukicevics norske rekord.

- Det går et lite øyeblikk, og så tenker jeg at, vet du hva? Hvis dette her er et 12.75-løp, hva blir det neste? Jeg er ikke hundre prosent fornøyd ennå, og det er litt godt, fortsetter hun.

Gjør ikke samme feil igjen

Pedersen kjempet om seieren helt til siste hekk, men ble passert av tyske Pamela Dutkiewicz og amerikanske Kristi Castlin før målstreken. Den tyske jenta vant på 12,73. Castlin hadde samme tid som Pedersen, men snek seg så vidt foran.

De andre konkurrentene i det sterke Diamond League-feltet ble parkert i starten av løpet. Kanskje var det det som ødela den siste hekkepasseringen, for Pedersen rakk å tenke over hvor langt foran hun var de andre underveis på hundremeteren.

- Det var et lite øyeblikk der jeg tenkte, herregud, hvor ble du av, liksom. Det kan godt være at det var det som ødela den siste hekkepasseringa, og på mange måter er ikke det greit, samtidig som det er greit. Hvis jeg kan gjøre en sånn type feil nå, så skjer ikke det igjen. Det er bedre å gjøre den her enn å gjøre den i en semifinale i VM og så er det bare farvel finale, sier Pedersen.

Pedersen har hatt en strålende innledning på sesongen. Det er blitt bare bra løp så langt. I tillegg til personlig rekord på 100 meter hekk er det også blitt personlig rekord på 200 meter.

VM i friidrett går i London fra 4. august.

Thursday, June 15th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments