- Ingenting tyder på at Ronaldo har startet nedturen

Real Madrid – Manchester United, Viasat 4 klokka 20.45

(Dagbladet): Sesongens første tittel deles ut i Skopje i Makedonia. Her spiller Real Madrid mot Manchester United i Supercupen.

- Jeg tror Real Madrid er godt rustet til å befeste posisjonen de har hatt i Europa. Når du har vunnet Champions League tre av de fire siste åra, snakker vi om et hegemoni, sier Viasat-kommentator Petter Veland.

Supercupen spilles mellom fjorårets vinner av Champions League og Europa League.

- Looking good, skrev Ronaldo på sosiale medier i går. Om han siktet til seg selv eller laget er det flere tolkninger av. Sannheten er at 32-åringen bare har trent med lagkameratene siden lørdag.

På grunn av Portugals deltakelse i Confederations Cup fikk han forlenget ferie.


HETT: Det er ventet rundt 35 grader når Supercupen spilles i Skopje i kveld. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

- Hva slags sesong kan vi vente oss?

- Han har gjort noen suksessrike grep det siste året. Det er ingenting som tyder på at Ronaldo har startet nedturen, påpeker Veland.

Hviler mer

- Hva sikter du til?

- Så god som han var på slutten av forrige sesong, har han ikke vært på to-tre år. Blant annet innså han at han ikke måtte spille alle kampene. Han kunne også bli tatt av banen på 4-0, og han sto over bortekamper.

I tillegg til mer hvile, har Ronaldo fått en annen rolle i laget.

- Han er den som er sist på ballen og gjerne avslutter på ett touch. Han er i mindre grad en sjuer, mer en nier, sier Veland.

Utfordringen for begge lag på Philip II Arena i Skopje vil være varmen. På dagtid er det meldt 40 grader i den makedonske hovedstaden. På kamptidspunktet klokka 20.45 snakkes det om 35 grader.


EKSPERT: Petter Veland.
Vis mer

Real Madrid har mistet spillere som Álvaro Morata (Chelsea), Danilo (Manchester City) og James Rodríguez (Bayern München). Veland tror likevel ikke at det svekker laget. Inn har kommet Theo Hernández og Dani Ceballos.

Høyprofilert

I Manchester United er sirkulasjonen hakket med spektakulær. Wayne Rooney (Everton) og Zlatan Ibrahimovic (klubbløs) er borte. Inn har kommet Romelu Lukaku og Nemanja Matic som de mest høyprofilerte signeringene.

I løpet av sommeren er det blitt spekulert i at både Ronaldo og Gareth Bale kan melde overgang til United. Trolig blir det bare med spekulasjonene, selv om José Mourinho bekreftet interesse for Bale i går kveld.

Gleder seg

- Dette er en fantastisk mulighet til å spille mot det beste laget i Europa, sier United-manageren til UEFAs nettside.

- Én ting er å gjøre det i vennskapskamper i USA, men det blir noe annet nå. Real Madrid er i toppform og fullt motivert.

Tuesday, August 8th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments