I to uker trodde Tore Petterson at han var tidenes mest upopulære «Farmen»-deltaker. Så snudde det

(Dagbladet): I likhet med resten av deltakerne i TV 2s første kjendisversjon av «Farmen», som samlet imponerende 2,5 millioner tv-seere i uka, har det ikke stått stille rundt Tore Petterson (37) den siste tida.

«Sofa»-profilen vakte særlig oppsikt da han i forrige uke beskyldte TV 2 for å ha framstilt ham som «lat», «ubrukelig» og «stereotypisk homofil» på tv.

I et nytt intervju med Dagbladet fortalte han åpenhjertig om hvordan slengberkningene som har herjet rundt ham på sosiale medier, ofte på bekostning av hans homofile legning, har gått hardt inn på ham.

- Bare dritt

I intervjuet ga Petterson uttrykk for at han gledet seg til søndag (altså forrige søndag) – for da var programmet «endelig» over.

- Det blir ekstremt deilig. Forhåpentligvis roer alt seg veldig ned, sa han.

Tilbakemeldingene fra tv-seerne har imidlertid ikke minket i antall, skal vi Petterson. Men noe er annerledes.

- Det har vært en eksplosjon av fine meldinger. Jeg har sikkert fått 2000 bare i løpet av de siste dagene, forteller han.

At Petterson valgte å stå fram i media for å rette kritikk mot TV 2 og produksjonsselskapet Strix, satt aldri langt inne. Selv om kanalen hele tida har stilt seg uforstående til kritikken, følte Petterson at han måtte forklare seg.

- Jeg hadde to uker der det bare rant inn nedsettende kommentarer. Jeg følte meg som tidenes mest upopulære «Farmen»-deltaker. Det var bare dritt.

Han legger til:

- Selv om jeg ikke forventet det, hjalp det å snakke. Plutselig er folk hyggelige og sender varme ord. Jeg tror det var en bra ting at jeg sa fra – også om hetsen. Responsen er overveldende.

Angrer ikke

Når det gjelder de faktiske tv-bildene av Petterson som henger litt med geipen på «Farmen», understreker 37-åringen at han av og til hadde problemer med å holde humøret oppe på tv-gården.

- Jeg har alltid prøvd å være ærlig. Har jeg en drittdag, så kan jeg være sur. Hva er vitsen med å pålegge seg en personlighet man ikke har? Det virker bare slitsomt å måtte gå rundt med et smørblidt ansikt hele tida.

Og ja, til syvende og sist er TV-profilen glad for at han takket ja til å være med på «Farmen kjendis».

- Det endte jo bra til slutt, ha-ha. Jeg kan være så sur og «bitchy» jeg bare vil, men er man med på leken, så må man tåle steken, humrer han.

Wednesday, February 15th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments