Heroin, kokain og andre rusmidler funnet i «Star Wars»-stjernas kropp

(Dagbladet): Nylig ble det kjent at «Star Wars»-stjerna Carrie Fisher døde av søvnapné i en kombinasjon med flere andre faktorer, uten at det var mulig å slå fast en hovedårsak.

Nå ser det imidlertid ut til at en rekke ulike rusmidler skal ha vært årsaken til Fishers bortagang. Dette melder nyhetsstedet AP.

I en ny rapport, offentliggjort mandag, kommer det frem at Fisher hadde tatt kokain tre dager før flyturen hvor hun ble dårlig. Likevel kan ikke etterforskerne fortelle hvor stor innvirkning dette og andre stoffer hadde på hennes død.

Det var lille julaften at Fisher fikk et hjerteinfarkt ombord på et fly fra London til Los Angeles – 15 minutter før landing. 60-åringen ble deretter lagt inn på intensivavdeling ved et sykehus i Los Angeles, der hun døde fire dager senere.

Kokain er imidlertid ikke det eneste stoffet som ble funnet i systemet hennes. Spor av heroin og MDMA kommer også frem, men etterforskning kan ikke fastslå når Fisher skal ha tatt disse stoffene.

- Fru Fisher led av det som kan late til å ha vært akutt hjertestans på flyet, etterfulgt av oppkast og søvnapné. Basert på tilgjengelig toksikologisk informasjon, kan vi ikke fastslå betydningen av de stoffene som ble oppdaget i fru Fishers blod og vev med tanke på dødsårsaken, heter det i rapporten.

Ikke overrasket

Fishers bror, Todd Fisher, sier at han ikke er overrasket over at de ikke har fått klare svar. Han sier også at familien ikke ønsket noen obduksjon og at de ikke føler at noe nytt er kommet fram i saken.

Det var kjent at søsteren, som hadde diagnosen bipolar lidelse, slet med stoff – og medisinmisbruk.

Fisher var med god margin mest kjent som prinsesse Leia Organa i «Star Wars», og har spilt i «Episode IV: Et nytt håp» (1977), «Episode V: Imperiet slår tilbake» (1981), «Episode VI: Jediridderen vender tilbake» (1983) og «Episode VII: The Force Awakens» (2015).

Foruten «Star Wars»-filmene har Fisher også medvirket i «The Blues Brothers», «The Man with One Red Shoe», samt «When Harry Met Sally».

Monday, June 19th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments