Her er tre gode grunner til å velge Netflix framfor sola i helga

Vårnyhetene popper fram hos Netflix om dagen, og her har du tre gode grunner til å være innendørs, selv om sola skinner aldri så mye.

«Dear White People»

Blant de mest interessante nyhetene er denne satireserien om en gruppe svarte studenter ved et amerikansk elitecollege. Den er basert på filmen med samme navn fra 2014, og tittelen er hentet fra radioprogrammet der en av hovedpersonene, Sam White, langer ut mot diskriminering og idioti blant de den hvite studentmajoriteten. Hun er imidlertid ikke like klar for å vise fram sin nye, hvite kjæreste.

«Casting JonBenet»

Nok en true crime-dokumentar fra Netflix – strømmetjenesten har blitt en sikker leverandør av denslags – men denne likner ikke på noe du har sett før. Den tar for seg det fortsatt uoppklarte drapet på seks år gamle JonBenet Ramsey i Colorado i 1996. Ved å invitere lokale skuespillere til audition for en dramatisering av saken, får vi interessante rekonstruksjoner av hendelsesforløpet, men også og et unikt innblikk i hvordan saken påvirket lokalbefolkningen, og hvordan de tolker den, i lys av private erfaringer.

«Girlboss»

«Voksenlivet er der drømmer drar for å dø», er mantraet til Sophia i denne lettbeinte serien om ei 23 år gammel jente som ikke har noe på stell – før hun får en genial business-idé. Den er – visstnok litt løst – basert på den sanne historien til Sophia Amoruso, som startet med å selge vintageplagg på eBay i 2007, og endte som en av verdens rikeste kvinnelige gründere noen år seinere. Britt Robertson spiller hovedrollen som Sophia, mens – fun fact – faren hennes spilles av Dean Norris, som spilte faren til kjæresten hennes i Stephen King-serien «Under the Dome».

Saturday, May 6th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments