Hat trick-Ronaldo hylles: – Jeg var heldig

Real Madrid – Atletico Madrid 3-0

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo var naturligvis midtpunktet da et bunnsolid Real Madrid herjet med byrivalen Atletico Madrid i Champions League-semifinalen.

Han scoret like greit hat trick og ga byrivalen et ytterst vanskelig utgangspunkt foran returoppgjøret 10. mai.

- Jeg synes vi spiller en komplett kamp. Jeg er heldig som får æren av å score tre mål, men de kom på naturlig vis, sier Cristiano Ronaldo i intervjuet etter kampen.

Men han presiserer at det gjenstår en kamp, og at de må komme seg helskinnet gjennom den.

- Utklassing

Real Madrids prestasjon hylles. For ikke bare var det Ronaldo som presterte, Real Madrid presterte helt spesielt som et lag.

- Det er en ekstrem bredde i troppen, der. Det er sånn kvalitet. Det er ingen andre klubber i verden som har den bredden, sier Rune Bratseth i Viasat-studioet.

Det samme mener tidligere Manchester United-spiller Phil Neville overfor BBC.

- Real Madrid var altfor gode i kveld. Utklassing. Real Madrid fortsetter å legge lista høyt, og Ronaldos innsats er helt utrolig. Han ønsker bare å bli bedre og bedre. Wow, sier han.

Ronaldo-hyllest

Ellers fortsetter hyllesten av hat trick-Ronaldo. Tidligere lagkamerat i Manchester United, nå tv-ekspert Rio Ferdinand, synes han er latterlig god.

Det mener også fotballekspert Lars Tjærnås:

- Til å ha en såpass middels sesong som flere skal ha det til er han ganske god, denne Cristiano Ronaldo, twitret Tjærnås.

Tuesday, May 2nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments