Gikk hardt ut mot Grande etter terrorangrepet. Nå legger han seg flat

(Dagbladet): For kort tid skjedde det forferdelige da en selvmordsbombe sprengte og tok liv av til sammen 22 personer, hvor sju av dem var barn, under en Ariana Grande konsert i Manchester i England.

Hendelsen skapte store overskrifter over hele verden, hvor også «Good Morning Britain»-programleder Piers Morgan (51) som er kjent for å snakke rett fra levra, var raskt ute å kommentere hendelsen.

Etter det grusomme angrepet den 22. mai besøkte nemlig dronningen av England Manchesters barnesykehus for å støtte de rammede av ulykken, og det fikk programlederen til å se rødt.

- Hvis dronningen kan besøke ofrene, så kan stjernen de rammede betalte for å se også gjøre det, skrev han over sin Twitter-konto og la til:

- Jeg forventer at hun blir, besøker og trøster den sårede fansen og familiene til de som døde.

Uttalelsen fikk massiv respons over sosiale medier hvor publikum oppfordret programlederen til å unnskylde seg.

Men Morgan på sin side forsto ikke hvorfor.

- Unnskylde meg for hva? Jeg foreslo at hun skulle gjøre noe som hun nå skal gjøre, skrev tv-profilen tilbake.

Legger seg langflat

Angrepet gikk hardt inn på Grande og hennes støtteapparat – som på søndag var tilbake på scenen i den samme byen hvor alt skjedde.

Med seg på laget tok den 23 år gamle sangstjerna med seg noen av verdens mest kjente artister, deriblant Robbie Williams, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Usher og Pharrell Williams

60 000 publikummere samlet på Old Trafford Cricket Ground for det som anledningen ikke bare er en konsert, men også en minnestund.

Og da fikk pipa en annen lyd.

- Jeg feilbedømte deg, Ariana Grande og jeg beklager. Du er en beundringsverdig ung kvinne og dette er en fantastisk kveld. Respekt. #OneLoveManchester, skrev programlederen på Twitter kort tid etter at konserten startet.

Konserten ble åpnet med ett minutts stillhet, før Mumford & Sons-stjerna Marcus Mumford opptrådte, og proklamerte: «La oss ikke være redde».

Han introduserte så Take That, før Robbie Williams gikk i spissen med sin opptreden, der publikum svarte med allsang.

- Dette kommer til å bli en emosjonell kveld. Publikum er fantastiske, sier kommentatorene av konserten, som blant annet ble vist på NRK.

Monday, June 5th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments