Først gikk arrestasjonsbildet hans verden rundt. Nå debuterer «kjekkas-skurken» på catwalken

(Dagbladet): Da amerikanske Jeremy Meeks (33) ble tilbudt modellkontrakt for to år siden, var det mange som rynket på nesa.

California-mannen satt nemlig bak lås og slå for ulovlig våpenbesittelse, samt flere skyteepisoder, og var av lokalt politi ansett å være en av de mest voldelige forbryterne i sitt distrikt.

Da den trøblete tobarnsfaren ble pågrepet sommeren 2014, var det imidlertid ikke 33-åringens kriminelle bakgrunn som sørget for overskrifter. Snarere hans ytre.


HUSKER DU? Jeremy Meeks ble arrestert i juni 2014. Så gikk arrestasjonsbildet hans verden rundt. Foto: Stockton Police Department / NTB Scanpix
Vis mer

Catwalk-debut

For etter at politiet offentliggjorde Meeks’ arrestasjonsbilde på Facebook, tok det som kjent fullstendig av.

Den straffedømte nettkjendisen hadde allerede sikret seg jobb hos modellbyrået White Cross Management da han ble løslatt i mars i fjor. Hvorvidt Meeks faktisk hadde en sjanse til å slå gjennom (på ekte) i modellbransjen, har imidlertid vært uvisst.


STJERNETUNGT: Rapperen Tyga, kjæresten Kylie Jenner og popdronning Madonna fulgte visningen fra første rad. Foto: Afp / NTB Scanpix
Vis mer

Bildene som har dukket opp av ham i flere amerikanske medier tirsdag, viser i alle fall at han er på god vei.

Meeks gjorde nemlig sin debut på catwalken under New York Fashion Week denne uka, med stjerner som Kylie Jenner (19), Madonna (58) og Paris Hilton (35) på første rad, ifølge People.

33-åringen var hyret inn av den tyske designeren Philip Plein, og viste fram flere rocka antrekk – både med og uten T-skjorte.

- Minneverdig kveld

I etterkant av visningen delte en tydelig stolt Meeks et bilde med tidligere Vouge-redaktør Carine Roitfeld (62) på Instagram, der han nærmer seg 800 000 følgere.

«Det var fantastisk å møte deg og ditt team. Ser fram til neste gang», skriver «kjekkas-skurken», eventuelt «Dreamy McMugshot» (som amerikanske medier liker å kalle ham).

It was great meeting you and your team @carineroitfeld I so look forward to seeing you soon.

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Feb 12, 2017 at 2:01pm PST

33-åringen har seinere lagt ut flere bilder på Instagram-profilen sin, ett hvor han poserer sammen med manageren sin, og et annet der han takker Philip Plein for tilliten.

«En minneverdig kveld», skriver han.

I 2015 forsvarte mannen som driver modellbyrået Meeks nå er en del av, Jim Jordan, den straffedømte 33-åringen.

- Vi har alle vårt fra fortida. Alle fortjener en ny sjanse, sa han til BBC.

Ifølge New York Magazine er Jim Jordan modellagenten som en gang i tida oppdaget stjerneskuddet Gigi Hadid (21). Han har også «Victoria’s Secret»-modellen Taylor Hill i stallen.

Poserte ikke med vilje

Hovedpersonen selv, som i utgangspunktet ikke var begeistret for den plutselige oppmerksomheten i 2014, har tidligere sagt følgende om arrestasjonsbildet som snudde livet hans på hodet:


NY HVERDAG: Jeremy Meeks under New York Fashion Week. Foto: AP / NTB Scanpix
Vis mer

- Jeg hadde aldri i verden sett for meg at noen ville gjenkjenne meg for utseendet. Nå kan jeg endelig forsørge familien min, og jeg føler meg svært heldig og takknemlig, meddelte han overfor ABC News.

Nettfenomenet understreket for øvrig at han «ikke poserte med vilje» da det berømte arrestasjonsbildet ble foreviget av California-politiet.

- Alt jeg tenkte på var at jeg savnet familien, sa han.

At den tidligere lovbryteren, som har kone og to barn, har fått et nytt, og forhåpentligvis bedre liv, er det ingen tvil om.

På nyåret publiserte 33-åringen flere Instagram-bilder der han poserer foran en luksusbil av typen Maserati, og det han selv hevder er familiens nye hjem – en meget fasjonabel villa.

Tuesday, February 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments