Forren tilgis av RBK-sjefen, mens Solskjær avslører hvorfor han ombestemte seg

MOLDE (Dagbladet): I mars forlot Vegard Forren Rosenborgs treningsleir på Marbella uten forvarsel, og en overrasket RBK-trener Kåre Ingebrigtsen var klar på at midtstopperen ikke lenger var aktuell for klubben.

Det samme var Molde-trener Ole Gunnar Solskjær tydelig på da Forren kom slukøret hjem etter et mislykket opphold i Brighton og ytret at han ønsket å gjøre comeback i Molde-trøya.

- Er det noe vi har, så er det midtstoppere. Han blir ikke Molde-spiller, hevdet Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet 1. juni.

Budskapet var klokkeklart.

Solskjærs begrunnelse

27. juli signerte Vegard Forren likevel for Molde Fotballklubb, og lørdag gjorde han comeback for romsdalsklubben i derbyet mot Rosenborg.

Til Dagbladet forklarer Solskjær nå hvorfor han ombestemte seg.

- Situasjonen vår har forandret seg litt for oss og ikke minst for ham. Jeg elsker Vegard som type. Han måtte bare innse hva som kreves for å bli en god fotballspiller. Han banket på døra, firet på egne krav, og vi satte krav til ham, forklarer Solskjær til Dagbladet.

- Vegard har vært i en Premier League-klubb og trent bra der, men bare spilt reservelagskamper. Men Vegard har trent bra nå og kommer til å bli viktig for oss i høst, tror den tidligere Manchester United-spissen.

Kalte Forren inn på teppet

På Dagbladets spørsmål om det er mentaliteten som har vært problemet, nikker Solskjær anerkjennende.

- Ja, det går på innstilling og holdning. Alle vet at Vegard har vært en glad gutt, men ikke blant de beste på trening. Nå skjønner han at han må trene veldig bra, og det gjør han, sier Molde-treneren.

- Har du hatt mange samtaler med Vegard om dette?

- Ja, vi har hatt mange samtaler. Det blir mellom oss hva innholdet er, men det handler om å forstå hva som må til. Vegard har mange år igjen i karrieren sin og kan utrette mye framover.

Hylles av Solskjær

Solskjær er svært fornøyd meg grepene som Forren har gjort i sommer.

- Vegard har aldri vært så god på trening før, og det tyder på at vi har mye bra i vente, sier 44-åringen.

- Men neppe så mye at han prøver seg i utlandet igjen enda en gang?

- Det tror jeg ikke, men du vet jo aldri, svarer Solskjær og smiler.

Ingebrigtsen tilgir Forren

Til Dagbladet sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen at han ikke har noe imot Forren, selv om han forsvant uanmeldt fra RBKs treningsleir og i stedet signerte for Brighton.

Da var Ingebrigtsen klar på at Forren aldri kommer til å bli Rosenborg-spiller. Nå skryter han av Moldes nysignering.

- Vegard er en fantastisk bra fotballspiller og en profil i norsk fotball. Jeg er glad for at han er tilbake og spiller fotball igjen. Det unner jeg ham, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Forstår du valget han gjorde?

- En fotballspiller har én karriere. Jeg respekterer valget. Han måtte tenke på seg selv. Det er ikke noe hard feelings. Jeg har stor respekt for Vegard Forren. Jeg har forståelse for det. Det var hans valg, konkluderer Rosenborg-treneren.

Monday, August 14th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments