Flere hevdet at filmstjerna hadde konvertert til islam. Nå forteller hun sannheten

(Dagbladet): Skuespiller og filmstjerne Lindsay Lohan (30)er en del av manges barndom og ungdomstid, men roller i filmer som «The Parent Trap» og «Mean Girls». Hun har dessuten blitt godt dekket i utenlandske tabloider, mye på grunn av utagerende festing og åpenhet rundt sine egne spiseforstyrrelser.

De siste åra er det imidlertid noe helt annet skuespilleren har fått oppmerksomhet for. Ryktene har svirret rundt Lohans tro, og flere har hevdet å vite at hun har konvertert til islam.

Stjerna har selv ikke uttalt seg så mye om situasjonen, men tok denne uka bladet fra munnen om hva som egentlig foregår.

- Ikke bestemt

Det var på besøk hos Piers Morgan hos det britiske frokostprogrammet «Good Morning Britain» at skuespilleren snakket om ryktene som har preget livet hennes den siste tida. Det skriver magasiner som Time og Entertainment Weekly.

Hun har blitt fotografert med sjal på hodet, vært åpen om at hun lærer arabisk og leser koranen regelmessig. Hun har også tilbragt en del tid i bland annet Tyrkia, for å dyrke sin nye interesse.

Nå kan Lohan fortelle at hun ikke har konvertert ennå, men at muligheten for det ikke har forsvunnet.


SNAKKET OM RYKTENE: Skuespillerstjerne Linday Lohan tok bladet fra munnen om ryktene som har versert den siste tida. Hun forteller at hun ikke har konvertert til islam, men legger heller ikke ballen død. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
Vis mer

- Jeg tror jeg studerer koranen fordi det er noe jeg finner trøst i. Jeg leser i den ganske ofte, men ikke noe er bestemt ennå, forteller hun i intervjuet.

Hun mener at religion er noe som er sentralt i livet hennes, og at hun har utforsket flere trosretninger.

- Jeg vil ikke fortelle noe om ting jeg ikke har bestemt meg for ennå. Det mater sjelen min å lære om forskjellige kulturer og livssyn, og den islamske kulturen er veldig som en familie for meg, avslører hun.

30-åringen forklarer at hun liker å tilbringe tid med syriske flyktninger i Tyrkia, spesielt barn, og at interessen hennes for kulturen er genuin. Hun har begynt å gå med sjal på hodet ofte, men begrunner det med at «det gjorde Audrey Hepburn også».

Hun hevder at nevnte sjal fikk henne i problemer på en flyplass, da hun ble bedt om å ta det av. Da sikkerhetskvinnen som kom med oppfordringen så i passet hennes, beklaget hun seg. Det hevder i hvert fall Lohan selv.

Poserte med Erdogan

En annen ting som har fått flere til å stusse ved skuespilleren, er at hun i fjor slettet nesten alle bildene sine fra Instagram. I slutten av januar var Lohan imidlertid tilbake med sitt «første» bilde, men det er ikke selve comebacket det snakkes om.

På bildet er skuespilleren angivelig hjemme hos Tyrkias omstridte president, Recep Tayyip Erdogan, som poserer sammen med Lohan, sin kone og den verdenskjente syvåringen Bana al-Abed.

Sistnevnte gikk verden rundt i fjor høst, etter å ha tvitret om den brutale virkeligheten i den krigsherjede hjembyen Aleppo.


HØYTIDELIG: Lindsay Lohan var formelt antrukket da hun hilste på den tyrkiske presidenten og hans kone. Foto: Yasin Bulbul /Presidential Press Service, AP / NTB Scanpix
Vis mer

Den lille jenta skapte seinest overskrifter tidligere i uka, da hun kom med en hjerteskjærende oppfordring til USAs president, Donald Trump.

Bana, som i dag lever trygt sammen med familien i Tyrkia, delte i morgentimene et klipp på Twitter fra besøket i det tyrkiske presidentpalasset. Syvåringen får en varm klem av Hollywood-skuespilleren, som deretter sier følgende til kamera:

- Vårt budskap med dette møtet er å vise støtte til den syriske befolkningen, flyktninger og alle mennesker som lider i Aleppo. Vær sterke, akkurat som Bana har vært.

Wednesday, February 22nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments