«Farmen kjendis» er TV 2 største suksess i år – nå blir det mer

«Farmen kjendis», der kjente personer lever et tøft liv på Storøy gård ved Rørholtfjorden utenfor Bamble i Telemark, er blitt veldig populært.

Derfor har TV 2 bestemt seg for en ny runde.

Den skal spilles inn i år, men kommer ført på tv i 2018.

- Enorm suksess


KJENDIS-KAMPEN: Det er blitt mange kamper mellom kjendisene på «Farmen kjendis». Her ser vi Kari Jaquesson i samtale med kokk Lars Barmen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
Vis mer

TV 2 signerte torsdag avtale med produksjonsselskapet Strix om en ny sesong av «Farmen kjendis». Opptakene vil finne sted på forsommeren, og castingen er allerede i gang.

- TV 2 har hatt enorm suksess med «Farmen kjendis», sier sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

- Planen har hele tiden vært å lage flere sesonger av konseptet, og det er derfor en stor glede å kunne informere om at vi nå har signert avtalen om ny sesong og at castingarbeidet for sesong 2 allerede er i gang, sier programdirektøren i en pressemelding.

Over 1,1 million seere

TV 2 omtaler «Farmen kjendis» som en formidabel suksess. I snitt ser 924 000 på serien. Det er det høyeste snitt-tallet som er målt for en Farmen-sesong noensinne. I helga så mer enn 1,1 millioner på kjedisutgaven av «Farmen».

- Den første uka har gått over alle forventninger med milliontall flere ganger i uken, sier Nakken:

- Det at vi allerede etter de første ukene på lufta kan bekrefte ny sesong sier alt om hvilke fremtidige forventninger vi har til prosjektet. Jeg tror mange kjendiser vil være interessert i å sjekke inn på «Farmen» med andre kjente personligheter.

Kjendiser i kø

Innspillingen av den nye sesong vil foregå våren 2017 og planen er å sende en ny sesong på TV 2 våren 2018. Det er produksjonsselskapet Strix som skal produsere «Farmen kjendis».

- Det er derfor med stor inspirasjon vi nå tar fatt på en ny sesong med kjendiser på «Farmen», sier daglig leder Jørgen Hermansen i Strix.

TV 2 har allerede fått henvendelser fra seere som har ønskelister på kjendiser de ønsker å se i en ny sesong av «Farmen kjendis».

Friday, January 20th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments