Fant kjærligheten på jobb, rundlurt av sin egen mor og arrestert etter narko-beslag: Slik gikk det med «Gossip Girl»-stjernene

(Dagbladet): I år er det ti år siden den amerikanske tv-serien «Gossip Girl» tok verden med storm.

Serien fikk jenter verden over til å kle seg i skoleuniforminspirerte klær, og bestille flybillett til New York for å henge på Upper East Side.

Dramatikken, antrekkene og av-og-på romansene underholdt seerne gjennom seks sesonger, der man i aller siste episode endelig fikk svaret på hvem som skjulte seg bak «Gossip Girl».

Tv-dramaet ble et startskudd for flere av skuespillernes karrierer, og noen av dem anses i dag blant Hollywoods mest populære.

Mye har altså forandret seg for de fleste av stjernene de siste ti åra.

Blake Lively (29)

Skuespillerens lange, lyse lokker og kritthvite smil er kanskje bare et par av grunnene til at Blake Lively sikret seg hovedrollen som den rike sosietetsjenta Serena van der Wodsen.


SERENA: Blake Lively spilte rollen som Serena van der Wodsen. Foto: Warner Brothers
Vis mer

Karakteren ble godt kjent for sin hyppige utskriftning av menn og festglade livsstil. I det virkelige liv er Lively imidlertid kjent for noe helt annet.

De siste åra har 29-åringen nemlig slått seg til ro med både mann og barn, og lever et tilsynelatende rolig liv.

Det var i 2012 at Lively og skuespiller Ryan Reynolds (40) giftet seg i all hemmelighet i South Carolina. To år etter fikk de dattera James (2) sammen.

Stjerneparet fikk tydeligvis sansen for det glade familielivet, for året etter ble hun jaggu gravid igjen.

Før Lively møtte «Deadpool»-stjerna, var hun sammen med «Gossip Girl»-kollega Penn Badgley (30) og var også koblet til Hollywood-stjerna Leonardo DiCaprio (42).

Karrieremessig har tobarnsmora spilt i filmer som «The Town», «Green Lantern» og «The Age of Adaline».


VISTE FREM DØTRENE: Blake Lively og Ryan Reynolds verner som regel godt om barna, men i desember gjorde de et unntak da Reynolds ble hedret på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
Vis mer

Leighton Meester (30)

Den sleipe, dramasøkende og moteriktige Blair Waldorf ble spilt av skuespiller Leighton Meester.

Texas-kvinnen var å se i en rekke kjente tv-serier før hun fikk rollen som Serenas av-og-på bestevenninne, men det er altså «Gossip Girl» de fleste vil forbinde henne med.

I tillegg til karrieren som skuespiller, har 30-åringen også gjort sukess som sanger, og er signert til Universal Republic Record, skriver Billboard.


BLAIR: Blake Lively spilte rollen som Blair Waldorf. Foto: Warner Brothers
Vis mer

Da hun spilte i filmen «The Oranges» i 2012, møtte hun sin nåværende ektemann, «The O.C.»-stjerna Adam Brody (37).

De giftet seg under en hemmelig seremoni Mexico, på St. Regis Punta Mita Resort, i februar 2014, og året etter ble det kjent at familien skulle utvides.

I august 2015 fikk de dattera Arlo Day Brody (1) sammen.

- Jeg snakker ikke så mye om Arlo. Jeg er svært stolt av den delen av livet mitt, men jeg er også stolt av karrieren min og jobben jeg gjør, sa hun nylig under et intervju med Refinery29.

I 2012 havnet Meester for øvrig i en konflikt med sin egen mor, da Constance Meester skal ha brukt datteras penger på Botox og plastisk operasjon.

Pengene skuespilleren sendte hjem hver måned, var egentlig ment å bli brukt til medisiner til lillebroren Lex, som var alvorlig syk, melder ABC News.

Leighton Meester vant over mora da saken ble tatt videre til retten.

Etter å ha bemerket seg i rollen som Blair, har Meester spilt i filmer som «Date Night», «Monte Carlo» og er for tiden aktuell i serien «Making History».


STJERNEPAR: Skuespiller Leighton Meester fant lykken med Adam Brody i 2012. Foto: NTB scanpix
Vis mer

Penn Badgley (30)

Einstøingen Dan Humphrey, som til slutt viste seg å være hjernen bak sladretjenesten «Gossip Girl», ble spilt av 30-åringen Penn Badgley.

Tv-stjerna og kollega Blake Lively forelsket seg i hverandre under innspillingen, og var et mye omtalt par i tre år før de i 2010 skilte lag.


DAN: Penn Badgley spilte rollen som Dan Humphrey. Foto: Warner Brothers
Vis mer

Krølltoppen har også vært i et to år langt forhold med skuespiller Zoë Kravitz (28).

Året etter bruddet med Lenny Kravitz’ datter, møtte han sangeren Domino Kirke (33), og i februar i år tok de forholdet et steg videre og ble mann og kone.

Bryllupet fant sted under en intim seremoni på rådhuset, skriver People.

I likhet med kona, er også Penn Badgley musiker ved siden av skuespillerkarrieren. Siden 2014 har han vært en del av bandet MOTHXR.

De siste åra har han vært å se i filmer som blant andre «Easy A» og «John Tucker Must Die».

✨Married ✨

A post shared by Domino Kirke (@dominokirke) on Feb 27, 2017 at 3:03pm PST

Chace Crawford (31)

Kjekkasen Chace Crawford spilte rollen som den rike og populære tenåringen Nate Archibald i dramaserien.

Før «Gossip Girl»-suksessen, var ikke CV-en til 31-åringen særlig lang. I dag har han imidlertid blitt en etablert skuespiller.

Også på privaten har ting ordna seg for Texas-mannen.


NATE: Chace Crawford spilte rollen som Nate Archibald. Foto: Warner Brothers
Vis mer

Siden 2015 var han vært i et forhold med skuespiller Rebecca Rittenhouse (28) – kjent fra blant annet serien «The Mindy Project», skriver Just Jared. Paret har hele tiden holdt en relativt lav profil.

Crawford har også vært i trøbbel med lovens lange arm, etter at han i 2010 ble arrestert for besettelse av marihuana, ifølge People.

Tv-stjerna ble arrestert på en parkeringsplass utenfor en pub i Plano, Texas, etter at politiet oppdaget en marihuana-sigarett i bilen han satt i. Da hadde skuespilleren på seg omkring 50 gram av det ulovlige stoffet.

Crawford ble løslatt etter noen timer da kausjon ble betalt.

Etter «Gossip Girl»s slutt i 2012, har skuespilleren spilt i blant annet filmen «What to Expect When You’re Expecting» og i serien «Blood & Oil».


IKKE STOR FORANDRING: 15 år etter seriens slutt, ser Chace Crawford relativt lik ut som da han spilte i den populære serien. Foto: Splash
Vis mer

Ed Westwick (29)

Skuespiller Ed Westwick spilte rollen som den rike og sleipe Chuck Bass.

Mens Westwick er fra London, er rollefiguren født og oppvokst i New York. Skuespilleren var derfor nødt til å spille rollen med amerikansk aksent, ifølge BBC.


CHUCK: Skuespiller Ed Westwick spilte rollen som Chuck Bass. Foto: Warner Brothers
Vis mer

«Gossip Girl» var definitivt et springbrett for skuespilleren, som etter serien har spilt i flere tv-suksesser.

I 2008 falt briten for «Gossip Girl»-kollega Jessica Szohr (31), som spilte rollen som Vanessa Abrams i serien. Forholdet tok imidlertid slutt etter to år.

29-åringen er også en aktiv musiker og spiller i den britiske indierockbandet The Filthy Youth.

De siste åra har Ed Westwick vært bosatt i Los Angeles, og er for tiden aktuell i serien «Snatch», der han blant annet spiller mot «Harry Potter»-stjerna Rupert Grint.

Sunday, April 9th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments