Fansen spekulerer i homofil Harry Potter-romanse

(Dagbladet): Siste film i den originale «Harry Potter»-serien kom i 2011, men flere av forfatter J.K. Rowlings magiske karakterer lever videre i spinoffen «Fabeldyr og hvor de er å finne».

I fjor kom den første av totalt fem filmer, da med skuespillere som Eddie Redmayne, Colin Farrell og Johnny Depp på rollelista.

Nå har nok en stjerneskuespiller takket ja til å tre inn i det magiske universet, nemlig Jude Law.

Briten skal ha rollen som Albus Humlesnurr, en meget sentral – og populær – karakter i J.K. Rowlings bøker.

Det melder en rekke internasjonale medier, i tillegg til Harry Potters «hjemmeside» Pottermore.

En yngre Humlesnurr

Men der «Harry Potter»-universets Humlesnurr er en aldrende mann med langt, hvitt skjegg, er det en yngre utgave vi får møte i neste «Fabeldyr og hvor de er å finne»-film.


GODT VOKSEN: Richard Harris hadde rollen som Humlesnurr i de to første «Harry Potter»-filmene. Etter hans død tok Michael Gambon (bildet) over som trollmannen med det lange skjegget. Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome
Vis mer

Pottermore skriver at Law skal spille Humlesnurr flere tiår før han blir rektor på trollmannsskolen Galtvort, i en periode der han jobber som transfigurasjonslærer.

David Yates, som også regisserte den første «Fabeldyr»-filmen, har følgende å si om det nye tilskuddet til lønningslista:

- Jude Law er en fenomenalt talentfull skuespiller som jeg har beundret i lang tid, og jeg ser fram til endelig å få jobbe med ham.

Yates føler seg også sikker på at 44-åringen vil fange «alle de uventede fasettene av Humlesnurr» som J.K. Rowling avslører fra denne epoken i hans liv.

Romanse?

Om disse «uventede fasettene» involverer et kjærlighetsforhold, er foreløpig ukjent.


STJERNELAG: Colin Farrell (til venstre) og Eddie Redmayne hadde sentrale roller i den første «Fabeldyr og hvor de er å finne»-filmen. Foto: SF Studios
Vis mer

Rowling avslørte imidlertid i 2007 at Humlesnurr er homofil og at han var «betatt» av rivalen Gellert Grindelwald, skriver BBC, noe som har fått fansen til å spekulere i om den kommende filmen vil involvere en romanse av noe slag.

Den onde Grindelwald spilles forøvrig av en annen Hollywood-storfisk, nemlig Johnny Depp.

Da Humlesnurrs seksualitet ble kjent sa Rowling at «forelskelse til en viss grad kan gjøre en blind», og beskrev magikerens kjærlighet for Grindelwald som «hans store tragedie», skriver Telegraph.

«Fabeldyr og hvor er er å finne» er ventet på kino 16. november 2018. Innspillinga starter til sommeren, melder Pottermore.

Thursday, April 13th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments