En politibetjent som ikke var på jobb, prøvde å stoppe terroristene. Ble alvorlig skadd

(Dagbladet): BBC melder at til sammen fire politibetjenter ble skadet under terrorangrepet i London seint lørdag kveld.

En av de skadde, er en politibetjent fra British Transport Police. Ifølge BBC og Sky News, var ikke betjenten på jobb da angrepet skjedde, men steppet likevel inn og skal ha forsøkt å stoppe terroristene.

Ifølge Independent ble politibetjenten blant annet stukket i ansiktet.

Alvorlig skadd

Ifølge Sky News‘ kilder skal han ha vært tidligere rugbyspiller og skal ha anholdt en av de tre gjerningsmennene. Da dette skjedde skal politimannen blitt påført alvorlige kuttskader. Tilstanden hans har bedret seg.

- Han har vist et enormt mot. Selv om han er svært skadet, var han i stand til å fortelle hvordan han møtte gjerningsmennene med bare en batong. For en betjent som ble ansatt for bare to år siden, var det han gjorde enestående, og det gjør meg ekstremt stolt, sier Paul Crowther, sjefskonstabel i British Transport Police, til Sky News etter å ha besøkt de fire politibetjentene på sykehus.

Tolv personer er arrestert i forbindelse med London-terroren. Personene ble pågrepet i forbindelse med en politiaksjon mot flere adresser i forstadsbyen Barking, øst i London, i dag.

Roste politiet

Sju personer ble drept og 48 skadd da tre gjerningsmenn kjørte ned en folkmengde med en varebil på London Bridge i går kveld, før de etterpå angrep tilfeldige mennesker med kniv. Gjerningsmennene ble skutt og drept av politiet.

Under en pressekonferanse tidligere i dag roste Theresa May politiet for at de var raskt på stedet. Det tok bare åtte minutter fra de første meldingene kom, til terroristene ble drept.

Sunday, June 4th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments