Eks-venninna slår tilbake mot Madonna: Burde ikke sendt det brukte undertøyet sitt i posten

(Dagbladet): I starten av juli dukket det opp et privat brev som den nå avdøde rapperen Tupac Shakur hadde sendt til popstjerna Madonna (58) på midten av 1990-tallet.

De to hadde en periode et forhold, og i et brev skrevet av Shakur fra fengselscella i 1995, forteller han blant annet om grunnen til at han måtte avslutte forholdet deres.

Onsdag skulle brevene fra Shakur auksjoneres bort, sammen med flere andre av Madonnas personlige ting. Det ville ikke popstjerna ha noe av, og i siste liten fikk hun stoppet salget av 22 eiendeler, skriver Page Six.

I rettsdokumentene Madonna leverte til høyesterett i New York for å stanse auksjonen, går hun til angrep på sin tidligere venn Darlene Lutz, som skaffet auksjonshuset Gotta Have It Collectibles eiendelene. Og dét faller ikke i god jord hos Lutz.

«Like a Virgin»-sangeren anklager nemlig Lutz for å ha gått bak ryggen hennes og for å ha fått tak i eiendelene uten tillatelse.

Hevder hun ikke har bestjålet Madonna

Dagen etter at Madonna leverte inn sine rettsdokumenter, var det derfor Lutz sin tur til å gjøre det samme. New York Daily News har fått tilgang på rettsdokumentene fra sistnevnte, som ble levert onsdag.

Avisa siterer fra rettspapirene, der Lutz blant annet avviser at hun har anskaffet seg Madonnas eiendeler på uredelig vis.

- Som et resultat av mitt nære forhold til klageren, mottok jeg visse ting direkte fra henne. Jeg hadde også et nært vennskap med flere av klagers familiemedlemmer, på den tida, og jeg fikk diverse ting direkte fra dem, hevder Lutz.

Når det gjelder Madonnas brukte truser, som også skulle auksjoneres bort, påpeker Lutz at de kom fra popstjernas ekskjæreste. Artisten skal ha sendt undertøyet til ham ved en tidligere anledning.

- Hvis Madonna virkelig ønsket privatliv, da er ikke det å sende undertøyet sitt i posten det man gjør, poengterer Lutz i rettspapirene.

Darlene Lutz, som både har vært venninne med og kunstkonsulent for Madonna, hevder videre at 58-åringen har gått rettens vei for å hevne seg på Lutz personlig. I rettspapirene ber Lutz om at dommerens stansing av salget opphører, og om at Madonna betaler saksomkostninger.

Vil møte sangstjerna i retten

Da popstjerna valgte å gå til søksmål mot auksjonshuset tidligere denne uka, argumenterte hun for at auksjonen kunne føre til at hennes DNA ble offentlig tilgjengelig.

I tillegg til det nevnte undertøyet, skulle blant annet en hårbørste med Madonnas hår på, private fotografer, ikke-offentliggjorte musikkopptak og usendte, men intime kjærlighetsbrev auksjoneres bort.

- Jeg forstår det slik at mitt DNA kan bli hentet ut fra noe av håret mitt. Det er skandaløst og svært opprørende at DNA’et mitt kunne bli auksjonert bort til offentligheten, uttaler popstjerna i rettspapirene, ifølge Page Six.

Madonna framholder at hun har rett til privatlivets fred til tross for at hun er verdensberømt. Imidlertid har ikke auksjonshuset latt seg skremme av søksmålet hennes.

- Madonna og hennes juridiske team har i våre øyne gått til et fullstendig grunnløst og ufortjent skritt for å midlertidig stanse salget av det som er frøken Lutz’ rettmessige eiendom, uttaler en talsperson for auksjonshuset og Lutz, og legger til:

- Madonnas påstander vil bli kraftig utfordret og motbevist i en rettssal når den tid kommer. Vi er sikre på at de minneverdige Madonna-gjenstandene vil komme tilbake, sier talsperson Pete Siegel, ifølge Page Six.

En rettslig høring i saken er planlagt i september.

Saturday, July 22nd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments