Effektive Tyskland smadret et sjansesløsende Mexico

(Dagbladet): Der Mexico bommet og bommet, var de tyske ungguttene dødelig effektive. Tyskland vant til slutt semifinalen i prøve-VM 4-1.

Tyskland åpnet kampen med et voldsomt press mot forsvarsspillerne til semifinalemotstander Mexico. Flere ganger holdt meksikanerne på å tabbe seg ut, men målene skulle i stedet komme etter noen briljante minutter fra det tyske stortalentet Leon Goretzka (22).

Først smalt Schalke-unggutten inn et langskudd bak Mexico-keeper Guillermo Ochoa etter seks minutter spilt. To minutter senere ble tyskeren, som ryktes til Bayern München, spilt alene med keeper. 2-0, og det etter knappe åtte minutter.

Mexico fikk utallige sjanser etter Goretzkas oppvisning, men klarte ikke å redusere. Da grep i stedet Timo Werner (21) sjansen og økte til 3-0 kvarteret ut i andre omgang.

Et kvarter før slutt var den tidligere Atletico Madrid-spissen Raúl Jiménez nære på å overliste Tyskland-keeper Marc-Andre ter Stegen, men headingen gikk i tverrliggeren. Symbolsk for Mexicos aften.

To minutter før slutt skulle derimot meksikanerne endelig få hull på byllen, og det i form av et kunstmål fra Marco Fabián. 27-åringen, som spiller klubbfotball for Eintracht Frankfurt i den tyske ligaen, dundret til fra 30 meter. Kjempetreff.

På overtid fastsatte derimot Amin Younes sluttresultatet til 4-1.