Dommer avviser søksmål mot Taylor Swift

(Dagbladet): Tidligere denne uka startet rettssaken mellom popstjerna Taylor Swift (27) og tidligere radioprofil David Müller, hvor Taylor har saksøkt Müller for å ha «stukket hånda under skjørtet hennes og kløpet henne i rumpa».

Müller på sin side mistet jobben etter den påståtte hendelsen, og gikk dermed til domstolen i Denver for å kreve erstatning for tapt arbeidsfortjeneste.

Saken, som i utgangspunktet ble forkastet av en domstol i mai, ble tatt ut i en sivilrettssak.

Avvist igjen

Torsdag vitnet Swift mot den tidligere radioprofilen.

– Det Mr. Müller gjorde var bevisst. Jeg er sur på din klient fordi han stakk hånda si under skjørtet mitt og kløp meg i rumpa. Det var skremmende og sjokkerende, og vi har aldri opplevd noe liknende, svarte Taylor på spørsmål fra Müllers advokat, Gabriel McFarland, ifølge CNN.

Fredag konkluderte den amerikanske distriktsdommeren William Martinez det samme som domstolen tidligere i år, og avviste dermed saken.

Dommeren mener at popstjerna ikke kunne holdes ansvarlig fordi Müller ikke kan framlegge bevis for at Swift personlig gikk inn for å få ham sparket, skriver Fox News.

Müllers påstander mot Swifts mor og hennes radioforbindelse vil imidlertid bli behandlet av jurymedlemmer for en dom.

– Var ment som en spøk

Det var etter en konsert i juni i 2013 hendelsen angivelig skal ha skjedd, da Swift og Müller stilte opp på et bilde sammen under et backstagemøte.

Den tidligere radioprofilen hevder imidlertid at Swift har gitt feilaktig informasjon om at han skal ha klådd på sangeren.

I rettssaken beskriver han at hele hendelsen var ment som en spøk mellom dem for et bilde de skulle ta sammen under backstage-møtet. Det benekter Swift, samtidig som hun innrømmer at hun ikke reagerte på at Müller fikk sparken etter hendelsen.

Ødela vesentlige bevis

Ifølge Fox News har Taylor Swift allerede vunnet en runde i retten.

Forrige måned innrømmet nemlig Müller å ha mistet eller ødelagt elektroniske enheter som kunne ha inneholdt nøkkelfakta til saken mot ham selv.

Det elektroniske innholdet skal ha vært et opptak av en samtale mellom ham selv og sjefen dagen før han ble sparket.

Ifølge nyhetsnettstedet skal dataene være svært kritiske bevis i saken.

Saken som startet på mandag er beregnet til å vare i ni dager.

Opplevde liknende oppførsel

I kjølvannet av anklagelsene, som har fått massiv oppmerksomhet i utenlandske medier, delte sangerinnen Nelly Furtado (38) et innlegg på Twitter hvor hun anerkjenner anklagene til Swift.

Ifølge Furtado selv har hun flere ganger vært i møte med radioverter hvor hun har opplevd liknende oppførsel.

– Har vært i flere «meet n’ greets» hvor radioverter forsøker å trosse grenser. Elsker Taylor Swift for å kjempe for kvinners sikkerhet på arbeidsplassen, skriver hun.

Saturday, August 12th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments