Disse sa nei til å delta i «Farmen kjendis»

(Dagbladet): Søndag ble det kjent at Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) stakk av med seieren i den første sesongen av «Farmen kjendis».

TV-konseptet har vært en enorm suksess for TV 2, med intet mindre enn 1,5 millioner seere under finalen.


- PASSET IKKE: Manageren til Sophie Elise Isachsen forklarer til Dagbladet at bloggeren ikke hadde anledning til å delta i sesong én. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
Vis mer

De siste ukene har metervis med avisspalter, og eksponering i beste sendetid gjort deltakerne svært attraktive for blant annet annonsører.

Det er fra tidligere kjent at kanalen har bestilt en ny sesong av kjendis-versjonen, som skal sendes på TV 2 til neste år.

Hvorvidt kjendisene som ble spurt i fjor, nå vil revurdere tilbudet dersom det kommer på bordet igjen, gjenstår likevel å se.

- Hvorfor valgte Sophie Elise Isachsen å takke nei til «Farmen kjendis»?

- Alle TV-henvendelser vurderes forløpende, både strategisk og praktisk. Denne gangen passet det rett og slett ikke. Vi holder imidlertid alltid døren åpen for spennende prosjekter, sier manager Marte Schei, som ikke ønsker å kommentere hvorvidt Isachsen har fått tilbud om å medvirke i sesong to.


FOKUS PÅ FOTBALL: John Arne Riise. Foto: Geir Dokken / Dagbladet
Vis mer

Heller ikke for fotballspiller John Arne Riise (36) passet det å delta i programmet. Overfor Dagbladet forklarer han at karrieren går i førsterekke.

- Jeg fikk tilbudet, men valgte å takke nei. Jeg spiller fotball og har dessverre ikke tid til å leke bonde, sier John Arne Riise.

- Millionhonnorar

Dagbladet erfarer også at modell og programleder Kathrine Sørland (36) takket nei til «Farmen kjendis», i likhet med blomsterdekoratør og TV-personlighet Finn Schjøll (68).


- BEDRE SOM SEER: Blomsterdekoratør Finn Schjøll mener selv at han ikke ville passet inn i tv-konseptet, men hyller årets deltakere for å gjøre en god figur. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
Vis mer

- Jeg har forretningene mine å ta vare på, i tillegg til at jeg reiser rundt og holder foredrag. Jeg har rett og slett hendene fulle, og nærmer meg snart 70 år, så da er det viktig å ta det litt rolig, sier Schjøll til Dagbladet.


TAKKET NEI: Dagbladet erfarer at modell Kathrine Sørland også er en av dem som har takket nei. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Vis mer

68-åringen forklarer videre at han har fulgt årets sesong, og er mektig imponert over deltakerne. Likevel skal det en del til før han selv ville deltatt i konseptet.

- Da skulle jeg hatt millionhonnorar, bodd på gården helt alene, og vært sikret bilen til slutt, sier han og ler.

- Nei, jeg er nok en bedre seer, enn jeg ville vært deltaker. Det finnes uansett nok av flotte mennesker å velge mellom til sesong to. Personlig vil jeg helst se Ole Paus, Eli Rygg, eller Hilde Skovdahl. Det hadde også vært vidunderlig med Jenny Jenssen, og hennes flotte humør, sier han.

I likhet med Finn Schjøll, valgte artist Jørn Hoel å takke nei til «Farmen kjendis». Det bekrefter sistnevnte overfor Dagbladet.


- FOKUS PÅ MUSIKK: Artist Jørn Hoel forklarer at det ikke vil bli aktuelt med deltakelse i «Farmen kjendis». Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Vis mer

- Jeg har rett og slett for mye å gjøre, sier han og legger til at heller ikke sesong to vil bli aktuelt, da han vil fokusere på musikken og egne prosjekter.

- Mentor er onkelen min

Overfor Dagbladet bekrefter forfatter Jørn Lier Horst at han fikk tilbud om å delta i første sesong av «Farmen kjendis», men at han valgte å takke nei av to ulike årsaker.

- Hovedgrunnen er at mentor i årets sesong er onkelen min (Halvor Sannes, journ.anm.), så da ble det et habilitetsspørsmål der. Samtidig hadde jeg allerede gjort andre avtaler i opptaksperioden, deriblant utenlandsreiser.

- Ville du deltatt i neste sesong?

- Det får jeg vurdere dersom henvendelsen kommer, men det er vanskelig å skulle sette av det som potensielt sett kan bli seks uker. Og det gjelder nok ikke bare meg, sier han.


- MENTOR ER ONKEL: Krimforfatter Jørn Lier Horst valgte å takke nei av to ulike grunner. En av dem var at onkelen var mentor i årets sesong. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
Vis mer

- Suksess som ingen kunne forutse

Ifølge BA har også musiker Tor Endresen, TV-profil og basketballspiller Marco Elsafadi og værmelder Eli Kari Gjengedal (45) takket nei til første sesong. Overfor Dagbladet bekrefter sistnevnte at hun var i dialog med TV 2.


SA NEI: Ifølge BA takket basketspiller Marco Elsafadi også nei til «Farmen»-forespørselen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Vis mer

- Jeg takket umiddelbart nei, men så ville castingbyrået at jeg skulle tenke meg om. Jeg ble jo etter hvert nysgjerrig, og er kanskje landet største, selvutnevnte «Farmen»-fan. Jeg har virkelig sett alle sesonger, sier Gjengedal til Dagbladet og ler.

45-åringen forklarer videre at hun til slutt lot seg overtale til å møte på en castingrunde.

- Det gjorde jeg egentlig av nysgjerrighet. Jeg forsto ganske raskt at det ikke var noe for meg, og til syvende og sist tror jeg ikke TV 2 fant en plass til meg i gruppa, heller.

Gjengedal gleder seg imidlertid over suksessen som programmet har oppnådd. Hvorvidt TV 2 vil klarer å toppe dette i neste sesong, er hun likevel skeptisk til.

- Nå var det ingen som kunne forutse at dette skulle bli en så stor suksess. Det er jo lett for at det blir en gigantisk nedtur, men jeg håper virkelig de får det til.

- Hva skal til for at du eventuelt takker ja til neste sesong?

- Klarer de å få inn Ari Behn og Märtha Louise, skal jeg definitivt sitte og drikke dårlig kaffe med dem, sier hun spøkefullt og legger til:


- SKEPTISK: Værmelder Eli Kari Gjengedal er stor fan av «Farmen», men nøyer seg nok med å være tv-titter, framfor deltaker. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Vis mer

- Jeg har uansett ikke fått telefon om neste sesong, så jeg regner med at de er ganske langt på vei i å ha sikret seg den gruppa de ønsker. Jeg kommer i alle fall til å følge med!

- Vil se disse i neste sesong

VG har tidligere omtalt at Per Ståle Lønning (67) av helsemessige årsaker måtte takke nei til «Farmen kjendis».

Overfor Dagbladet forklarer Lønning at han måtte la tilbudet passere, grunnet en ødelagt skulder, der han også hadde vært gjennom tre operasjoner.


SKADET SKULDER: Per Ståle Lønning (67) ønsket gjerne å delta i «Farmen kjendis», men måtte takke nei av helsemessige årsaker.

Foto: Anniken C. Mohr/Dagbladet
Vis mer

- Jeg hadde nok takket ja, hvis ikke. Men jeg fryktet at jeg skulle skade skulderen ytterligere.

På tross av at Lønning selv ikke fikk delta, har han likevel fulgt årets sesong tett.

- Jeg har sett på det, og tror jeg hadde klart å knekke «Lothepus». Han gjorde «Farmen kjendis» til en suksess, og det var en fortjent seier – både innsats- og underholdningsmessig. Hadde jeg vært der inne, hadde jeg nok gått inn i en allianse med «Lothepus».

Lønning forklarer videre at heller ikke sesong to ville blitt aktuell for ham, men at det finnes flere han gjerne skulle sett i neste runde.

- I neste års «Farmen kjendis» vil jeg gjerne se min gode venninne Kristin Krohn Devold, eller Nils Gunnar Lie, sier han.

Wednesday, February 15th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments