Direkte: Siste pressekonferanse før Nord-Irland-kampen

BELFAST / OSLO (Dagbladet): Rett etter Norge gjennomførte lørdagens trening, møtte Lars Lagerbäck pressen for siste gang før søndagens kvalikkamp mot Nord-Irland.

Lørdagens trening skulle opprinnelig være åpen, men landslagsledelsen bestemte seg for å holde den lukket etter oppvarmingen. Oppmøtte pressefolk måtte dermed forlate kamparenaen i Belfast etter et kvarter, skriver NTB.

De elleve utvalgte

- Jeg har en startellever klar nå. Jeg forsøker å finne det beste laget, både med tanke på vårt eget spill og hvilket lag vi møter, sier Norges svenske trener Lars Lagerbäck.

Norge ligger på en femteplass med tre poeng etter fire kamper i VM-kvalifiseringens gruppe C. Nord-Irland ligger på andreplass i gruppa med sju poeng.

Dermed er bare seier godt nok i morgendagens kamp. Derfor vil også den svenske treneren jage tre poeng:

- Avhengig av resultatet kan vi gjøre taktiske forandringer. Vi kommer til å ta flere sjanser om vi må jage et mål. Ett poeng er ikke verdiløst, men det hjelper oss ikke videre i kvaliken. Da er det enda mer urealistisk å tro på VM-plass, sier Lagerbäck.

Stefan Johansen fulgte opp:

- Vi går på banen for å vinne. Det er det ingen tvil om, sier Stefan Johansen.

Ville ha ro

Det var bare Tore Reginiussen som sto over dagens trening. Lagerbäck mener at alle spillerne så bra ut.

- Hvorfor ble treningen stengt?

- Det kjennes deilig at det blir litt ro rundt spillerne på den siste treningen. Jeg vet ikke hvor mye spillerne påvirkes av det, men det er godt å få litt ro, sier Lägerback

Saturday, March 25th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments