Datteren skal ha blitt voldtatt og forlatt midt på natta. Faren fant henne ved å spore Iphonen hennes

(Dagbladet): To 31 år gamle menn er tiltalt for å ha voldtatt en 20 år gammel kvinne i baksetet i en bil, i Nordsjælland i Danmark, i september i fjor.

- Den unge, lokale jenta på 20 år ble funnet forslått og forlatt. Hun hevdet at hadde blitt voldtatt. Vi fikk anmeldelsen umiddelbart, sa aktor Bente Schnack til Ekstra Bladet i november i fjor.

Iphone-funksjon

Nå har det kommet fram hvordan jenta ble funnet – av sin egen pappa – voldtatt og forslått.

20-åringen visste ikke hvor hun var. Det var da hun ringte faren sin, skriver Ekstra Bladet, som har lest tiltalen.

Han skal ha funnet datteren ved å bruke funksjonen «Find My Iphone», som bruker telefonens GPS og kan vise hvor Iphonen befinner seg. Han skal ha satt seg i bilen og kjørt etter GPS-punktene. Da fant han datteren sin liggende forslått og voldtatt på bakken, ifølge Ekstra Bladet.

I morgen stilles de to 31 år gamle mennene, begge bulgarske, for retten i Hillerød, skriver BT.

Sterkt beruset

Ifølge tiltalen skal den ene mannen ha begått voldtekten, mens den andre skal ha kjørt den aktuelle bilen. Sjåføren skal ikke ha forgrepet seg på kvinnen, men skal ifølge tiltalen heller ikke ha gjort noe for å stoppe forbrytelsen. Han er tiltalt for medvirkning.

Mennene var på samme fest som jenta, i en privat leilighet. Kvinnen skal ikke ha kjent dem fra før av, men skal ha sagt ja til å sitte på hjem.

Jenta var sterkt beruset, med en promille på 2,07, ifølge danske medier, som skriver at bulgarerne utnyttet dette.

Hun var ute av stand til å motsette seg handlingen da hun satt i baksete sammen med den bulgarske mannen. Han skal ifølge tiltalen ha slått henne flere ganger i ansiktet, og holdt henne rundt munnen og ansiktet mens han utførte voldtekten.

De to risikerer fire års fengsel og kan måtte betale kvinnen erstatning.

Thursday, February 23rd, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments