Danielle (14) ble rik og verdenskjent over natta med frasen «cash me outside how bow dah». Nå er hun dømt til fem års betinget fengsel

(Dagbladet): Ungjenta Danielle Bregoli (14) ble verdenskjent for sin svært breiale personlighet da hun var med i tv-programmet «Dr. Phil» i fjor.

Mest kjent ble hun for frasen «cash me outside how bow dah», og klippet fra episoden har nærmere 40 millioner avspillinger på YouTube.

Videoen ble spredt som ild i tørt gress i sosiale medier, og den unge tenåringen har i dag fått over 11 millioner følgere på Instagram.

Men det er ikke bare popularitet og berømmelse som preger hverdagen til den 14 år gamle Florida-jenta.

Anklaget mora for narkotikamisbruk

Bregoli var bare 13 år gammel da mora hennes søkte hjelp av den anerkjente psykologen Phil McGraw i programmet «Dr. Phil».

Mora, Barbara Ann Bregoli, oppsøkte McGraw da hun fikk nok av at tenåringsdattera stadig havnet i trøbbel med politiet.

Ifølge Palm Beach Post har hun blitt arrestert flere ganger for blant annet grovt tyveri og besittelse av marihuana.

I tillegg har hun levert en falsk politianmeldelse der hun anklager sin egen mor for heroinmisbruk. Det viste seg imidlertid at hun selv hadde spredt brunt sukker ut på badet for å få det til å se ut som det narkotiske middelet.

Denne uka ble hun dømt til fem års betinget fengsel på grunnlag av fire separate arrestasjoner, som ifølge nettstedet skal ha skjedd før hun ble kjent.

Hun ble også dømt til 100 timer samfunnstjeneste, må delta i seksualundervisning og antivoldskurs, og må forholde seg til en streng innetid.


KJENT OVER NATTA: Danielle Bregoli ble verdenskjent etter en tv-opptreden i fjor. Foto: Skjermdump
Vis mer

Ble sendt bort

14-åringen, som opprinnelig er fra Florida, har de siste månedene vært bosatt i California med mora si. Faren, politimannen Ira Peskowitz, ønsker imidlertid at dattera skal flytte tilbake til hjemstedet.

- Jeg er redd for hva hun kan bli presset til å gjøre der. Hun bør være i Palm Beach, og bli fjernet fra det giftige miljøet, sa Peskowitz i retten denne uka.

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments