Casemiro og Isco fikset seier mot United

• Real Madrid – Man. United 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Real Madrid vant duellen mot Manchester United i UEFA Super Cup i den makedonske hovedstaden Skopje.

Dette var et møte mellom forrige sesongs vinner av Champions League og Europaligaen – og det var vinnerne fra «storebrorturneringen» som åpnet best.

Scoringer av Isco og Casemiro var nok til seier, og en redusering av Romelu Lukaku var ikke nok for United.

Begge lagene stilte tilnærmet toppet, men for Cristiano Ronaldo manglet hos spanjolene fra start. For United var kanskje det mest spennende at Nemanja Matic fikk starte sentralt på midtbanen.

NEPPE FORNØYD: Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Luktet offside

Det var de røde fra Manchester som var mest på hugget i åpningsminuttene og spilte seg nesten til noen halvsjanser.

Men så tok Real Madrid over og kontrollerte banespillet.

23 minutter var spilt da Real Madrid lykkes. En pasning fra Luka Modric i bakrommet fant overraskende nok Casemiro som sklei inn 1-0.

Tv-reprisen viste at brasilianeren trolig skulle vært blåst av for offside, men Casemiro lå helt på grensen til det lovlige.

United slet med å skape det helt store utover i omgangen, og Real Madrid hadde brukbar kontroll til pause.

Stillingen ved halv tid var 1-0.

Isco-show

Tendensen fortsatte også etter pause. Etter 51 minutter la Isco på til 2-0. Real Madrid rullet opp et fint angrep der Isco og Bale kombinerte fint.

Plutselig var Isco alene og satte ballen i mål.

- Snakk om rundspilling, oppsummerte Viasats Morten Langli på Twitter.

United fikk en supersjanse til å redusere bare minutter seinere, men på nesten utrolig vis klarte Romelu Lukaku å banke ballen over mål fra god posisjon etter en retur.

Redusering

61 minutter var spilt da Lukaku rettet opp feilen. Spissen var på plass etter en retur og satte inn reduseringen til 2-1.

Scoringen kom bare minutter etter at Gareth Bale var nær å punktere kampen med et skudd i tverrliggeren.

United framsto som et nytt lag etter reduseringen og presset på for utlikning i sluttminuttene. Innbytter Marcus Rashford var nære etter 90 minutter, men avslutningen ble reddet.

Kampen ebbet ut med 2-1 – der begge lagene fint kunne scoret minst ett mål til.