Ble skjelt ut på Facebook av filmstjerne. Nå svarer Vin Diesel på hetsen fra «The Rock»

(Dagbladet): Alt var ikke bare fryd og gammen under innspillinga av «The Fate of the Furious» i fjor.

Filmen kommer på kino i USA i april og er den åttende i rekka.

Dwayne Johnson, også kjent som «The Rock», ytret på Facebook sterk misnøye med enkelte av sine motspillere, uten å nevne navn.

«Jeg elsker mine kvinnelige motspillere. De mannlige motspillerne derimot, det er noe annet. Noen er skikkelige mannfolk og profesjonelle, men andre ikke er det. Når du ser film i april og det virker som om jeg ikke spiller i noen av scenene der blodet mitt koker – så er det helt riktig», skrev Johnson blant annet og kalte denne eller disse anonyme mannlige motspillerne «candy asses».

Det ble tidlig konkludert at Johnson siktet mot en annen muskuløs machomann: Vin Diesel. Sistnevnte har hovedrollen i filmen, og er også produsent.

Diesel sier nå at uvennskapet mellom de to ikke er så ille som det kan virke.

- Jeg tror ikke verden virkelig innser hvor nære vi står hverandre, på en rar måte. Enkelte ting er blåst ut av proposjoner. Jeg vet han setter pris på hvor mye jeg jobber for denne filmserien, sier Diesel ifølge USA Today.

Likevel innrømmer skuespilleren at de to hadde problemer.

- Det er ikke alltid lett å være en alfahann. Og her hadde vi to alfahanner. Å være en alfahann kan være en plage noen ganger.

Diesel insisterer også på at han «heier på Dwayne Johnson», men ta samtidig en god porsjon av æren for Johnsons suksess.

- Jeg er den første multikulturelle superstjerna i Hollywood. Før meg fantes de ikke. Å se en annen multikulturell stjerne slå seg opp er noe jeg er veldig stolt av, sier han.

Monday, April 10th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments