Bak fasaden var det noe som skurret: – Hun hjalp meg

(Dagbladet): Et av Hollywoods heiteste par de siste åra kan utvilsomt sies å være skuespillerkombinasjonen Blake Lively (29) og Ryan Reynolds (40). «Gossip Girl»-stjerna Lively falt for Hollywood-stjernas sjarm og humor, har hun tidligere uttalt.

Paret er kjent for å lire av seg humoristiske vitser i både sosiale medier og på talkshows, men også for sine seriøse sider. De har barna James og Ines Reynolds sammen, og blir ofte observert ute på trilletur med smårollingene. Dessuten snakker de ofte fritt om hvordan forelderrollen har påvirket dem begge.

I forbindelse med Golden Globe-prisen, som deles ut natt til mandag norsk tid, har Reynolds latt seg intervjue av Variety. Der avslører han at han siden barndommen har slitt med angst, og at kona har vært en god støtte å ha gjennom det.

Spesielt like før suksessfilmen «Deadpool», der 40-åringen spiller hovedrollen, hadde premiere.

- Hjalp meg

Han innrømmer overfor magasinet at han hadde «et nervøst sammenbrudd» før filmens premiere. Spesielt ille ble det da han skulle promotere filmen, mens den fortsatt var i klippen.

- Da vi var inne i postproduksjons-fasen, var vi på Comic-Con (tegneseriemesse, journ anm), og folk gikk bananas for den. Forventningene spiste meg levende, sier han til magasinet og fortsetter:

- Blake hjalp meg gjennom det. Jeg er heldig som har henne der til å holde meg stabil, forteller han.

I samme intervju hevder han at det er farens skyld at han i dag sliter med angstproblemer. Faren døde i fjor, etter å ha slitt med Parkinson i flere år.

- Jeg har tre eldre brødre. Faren vår var tøff. Han var ikke grei mot noen, ikke seg selv engang. Jeg tror at angsten startet der, da jeg prøvde å måter å kontrollere andre på ved å kontrollere meg selv. Jeg innså ikke det da. Jeg var bare et pysete barn, sier han.

Natt til mandag kan Reynolds stikke av med prisen for beste mannlige skuespiller i film, musikal eller komedie. Han er nominert side om side med store navn som Colin Farrell, Hugh Grant og Ryan Gosling.

Feilslått vits

Reynolds og Lively giftet seg i 2012, og har siden vært et av de mest populære kjendisparene der ute. Humoren er som nevnt noe de har høstet mye oppmerksomhet for.

Da den mannlige parten i forholdet skulle gratulere sin kone med dagen i høst, gikk ikke alt som ventet.

Reynolds skrev nemlig en spøk på Twitter som ikke falt i god jord hos kona. Da hun fylte 29, valgte han å heller gratulere faren til Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, med dagen.

De to deler tilfeldigvis samme fødselsdag, men Reynolds var snill nok til å legge ved: «Jeg vil også gratulere kona mi» på slutten av meldingen på Twitter.

Lively har ikke kommentert meldinga, men Reynolds forteller til Huffington Post at hun ikke reagerte med lykke.

- Jeg fikk to for én der, altså. Jeg ble slått i trynet av kona mi etterpå og jeg fikk en hilsen fra Billy Ray Cyrus. Det var fantastisk, sa han til avisa under et veldedighetsarrangement i New York .

Han mener at rollen som Deadpool, en kynisk og frekk superskurk, har gjort det enklere for han å være sarkastisk i sosiale medier.

- Han er mitt «slippe ut av fengsel»-kort. Man kan på en måte si hva man vil, forteller han.

Thursday, January 5th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments