Avslørende bilder fra «Love Actually»-innspillinga

(Dagbladet): For mange er «Love Actually» en like innarbeida juletradisjon som pepperkaker. Følgelig ble mange fan-hjerter varme da det i februar ble annonsert en mini-oppfølger til filmklassikeren fra 2003.

Filmen blir kun ti minutter lang, men skal vise hvordan det står til med en rekke av profilene fra originalen.

Blant dem som blir å se i oppfølgeren er Hugh Grant og Martine McCutcheon.

Han spilte Storbritannias ferske statminister, mens hun var assistenten som fikk ham til å danse gjennom rommene i No 10 Downing Street i forelskelsesrus.

«Fortsatt nydelig»

Paret holder fortsatt sammen, skal vi tro bilder fra innspillinga.

Emma Freud, som er prosjektleder og kona til regissør Richard Curtis, deler nemlig raust med glimt fra filmsettet på sin Twitter-konto.

Blant annet avslører Freud at statsministeren og Natalie fortsatt holder koken.

«Hun er fortsatt nydelig.» skriver Freud sammen med et bilde av McCutcheon.

Spørsmål

Samtidig som Freud besvarer et av spørsmålene mange har lurt på, gir hun grobunn for flere nye.

Prosjektlederen omtaler nemlig Grant som «PM» – statsminister. Hvis han ble innsatt i 2003, har han med andre ord sittet usedvanlig lenge i jobben – nærmere bestemt 14 år.

Helt utenkelig er det dog ikke. Tidenes lengstsittende britiske statsminister het Robert Walpole, og satt i sjefsstolen i nærmere 21 år, fra 1721 til 1742, skriver Reuters.

Et annet spørsmål mange stiller seg er hvorfor statsministeren er iført fatle, som man kan se på et annet av bildene Freud har delt.

Kanskje dansebevegelsene i statsministerboligen gikk over styr?

Ikke alle takket ja

Forventningene er store til «Love Actually»-oppfølgeren, som kommer på BBC 24. mars.

En rekke av skuespillerne fra originalen, deriblant Hugh Grant, Keira Knightley, Colin Firth, Liam Neeson, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Martine McCutcheon og Rowan Atkinson, vil være å se i oppfølgeren.

Alle har imidlertid ikke takket ja. Emma Thompson, som spilte den forsmådde kona til Alan Rickman i originalen, vil ikke være med i mini-filmen.

Rickman døde av kreft i fjor, og Thompson sa nylig at det rett og slett ville blitt for trist å gjøre en oppfølger uten ham.

Allerede i februar lekket de første bildene fra innspillinga til pressen. Bildene viste et annet «Love Actually»-par, Sam og Joanna, som voksne.

Monday, March 6th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments