Artistens kone åpner seg om sønnens (3) kreftsykdom

(Dagbladet): I november avslørte artisten Michael Bublé (41) at sønnen Noah (3) var rammet av kreft.

Siden nyheten ble kjent har Bublé og kona Luisana Lopilato (30) vært ordknappe i media.

I et nytt intervju med den argentinske TV-verten Susana Gimènes, åpner Lopilato seg om det hjerteskjærende øyeblikket hvor hun fant ut at hennes tre år gamle sønn hadde fått kreft. Dette skriver ET Online.

Fant en svulst

Lopilato, som er en ettertraktet argentinsk skuespiller, var på innspilling i Buenos Aires da Noah ble syk.

Leger skal først ha diagnostisert den lille gutten med en infeksjon, men ønsket likevel å ta flere tester for å utelukke andre sykdommer.

- Etter å ha tatt en ultralyd fortalte legene at de hadde funnet noe i magen hans, sier hun.

Lopilato forteller videre at legene først var usikre på resultatet fra ultralyden, men at det seinere viste seg å være en svulst.


- DET VERSTE ER OVER: I fjor kom nyheten om at Michael Bublés eldste sønn var rammet av kreft. Nå kan det imidlertid se ut til at den lille gutten er på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

Bublé og kona hadde fra tidligere en uskreven regel om at dersom noe skjedde med noen i familien, skulle de møtes i Los Angeles. «It´s a beautiful day»-sangeren, som ofte er på reise i forbindelse med artistkarrieren, var nemlig i England for et intervju.

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on Aug 27, 2016 at 6:31am PDT

Etter at den lille gutten ble rammet av kreft, kansellerte Bublé og kona alle planer de hadde, og ønsket å vie all sin tid til familien. I intervjuet forteller den argentinske skuespilleren at hun har innsett hva som er viktig i livet.

- Det skjer ting i livet som får deg til å innse at det du tror er det viktigste, egentlig ikke er så viktig, forteller 30-åringen.

- Det er netter hvor jeg fremdeles ikke sover. Jeg ber til Gud, det er en lang prosess, men det verste er over, forteller hun.

Først i februar kom beskjeden om at treåringen var på bedringens vei. I april kom familien med en ny oppdatering på sønnens helsetilstand, hvor Lopilato fortalte at det hadde vært en lang prosess, men at de endelig kunne starte med å tenke på framtida igjen.

- Han er frisk, takk gud. Når ting som dette skjer oss, medfører det store forandringer i livet, fortalte hun til det oppmøtte pressekorpset og fortsatte:

- Nå setter jeg mer pris på livet og griper dagen bedre. Jeg vil gjerne takke folk der ute for all støtten, for alle bønnene, for all kjærligheten, og vil at de skal vite at de traff oss og hjalp oss gjennom dette.

Ville ha privatliv

Bublé har vært gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (29) i seks år, og det var i august 2013 at fikk de sønnen Noah sammen.

Da sønnen ble kreftsyk, skrev Bublé i sitt Facebook-innlegg at paret har satt karrieren på vent, og at de vil bruke all sin tid på sønnen.


GIFT: Michael og kona Luisana giftet seg i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix
Vis mer

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei framfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Artisten og kona har i tillegg sønnen Elias, som ble født i januar i fjor.

Tidligere har Bublé avslørt at han måtte gå noen runder med seg selv før han klarte å bli en kjærlig far og ektemann.

- Jeg var en drittsekk som ikke brydde meg om at jeg knuste hjertene til kvinnene jeg var sammen med. Men jeg fikk min fortjente karma.

- Jeg fikk flere spark i rumpa og hjertet mitt ble også knust. Det såret meg nok til at jeg klarte å se meg selv i speilet og finne ut at jeg ikke ville ha det slik igjen.

Saturday, July 15th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments