Arsenal var lenge i trøbbel mot Preston. Slapp med skrekken etter ny Giroud-scoring

Olivier Girouds 2-1-scoring like før slutt sørget for at Arsenal slipper omkamp i FA-cupen mot Preston.

Franskmannens matchvinnerscoring kom to minutter før full tid da han satte inn scoringen etter forarbeid av Lucas Perez.

Arsène Wengers mannskap kom under 0-1 etter sju minutter da Callum Robinson scoret. Mesterskapsserielaget var klart best før pause og kunne med maks flyt ledet både 2-0 og 3-0 da dommeren blåste for halv tid.

Arsenal viste seg som et helt annet lag i annen omgang, og Aaron Ramsey utlignet til 1-1 etter 46 minutter. Til tross for at gjestene presset på for en lederscoring, så det ut til å gå mot 1-1. Men så dukket Giroud opp og sikret 2-1-seier til London-laget.