Ari Behn i bilulykke

(Dagbladet): Budstikka skriver at en bil som skal tilhøre forfatter og kunstner Ari Behn (44), har kjørt i grøfta like før klokka 11.30 fredag formiddag.

Etter det Dagbladet får opplyst, er det Ari Behn selv som var fører av bilen da ulykken inntraff på Gamle Ringeriksvei.

Oslo politidistrikt skriver på Twitter at bilen tilsynelatende har fått hjulene utenfor veibanen og havnet i grøfta. Den høyre siden av bilen er blitt skrapet opp mot fjellveggen, men føreren framstår uskadet og har blåst grønt.

Operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt vil ikke kommentere hvorvidt bilføreren som kjørte av veien er Ari Behn, men bekrefter at det er snakk om en mann i 40-åra.

- Mannen, som sier at han kjørte av veien for å unngå å kollidere med en annen bil, er kjørt til legevakta for en sjekk. Bilen har store skader, forteller Ullsand til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ari Behn var tidligere gift med prinsesse Märta Louise (45), men i august i fjor kom nyheten om at paret hadde valgt å gå hvert til sitt etter 14 års ekteskap. Da bruddet ble offentlig kjent, kom Slottet med følgende pressemelding:

«Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn har bestemt seg for å gå fra hverandre. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Nidarosdomen i Trondheim 24. mai i 2002. Sammen har de barna Maud Angelica Behn, født 29. april 2003, Leah Isadora Behn, født 8. april 2005, og Emma Tallulah Behn, født 29. september 2008. Foreldrene vil ha delt omsorg, og barna fortsetter på sine skoler.»

Märtha Louise falt av hesten

Det er for øvrig ikke mange dagene siden prinsesse Märtha Louise selv opplevde et dramatisk uhell.

Mandag delte hun to bilder av seg selv på Facebook, med en tydelig blåveis ved det ene øyet. Prinsessen pådro seg skaden i forbindelse med et ridestevne på Fredrikstad rideklubb.

Prinsesse Märtha Louise, som er en habil rytter, valgte imidlertid å se på det hele med humor:

«Når du krasjer med favoritthesten din under oppvarmingen slik at den faller med deg, og du får en stor kul i panna rett før du entrer ringen, og du kommer på tredjeplass, og du innser at klumpen synker ned til øyet og at blåmerket faktisk er den perfekte sminken. Takk til deg Carshall, for at du er så flott.», skrev hun på sin offentlige Facebook-side.

Og i fjor høst viste dessuten Ari Behn sine ferdigheter på hesteryggen, mens han var på ferie i Andalucia i Spania.

Forfatteren og kunstneren publiserte en video på Instagram av at han red inn i solnedgangen, og skrøt av området i en tekstmelding til Dagbladet.

- Andalucia er hjertet av spansk kultur. Hest og okse. Rødt kjøtt, vin og sherry. Matadorer og hestefolk. Lær og sand. Et åpent landskap med et lys du ikke finner noe annet sted. Dåd og mot, livsglede og overskudd. Litteratur og kunst. Picasso og Hemingway. Cervantes og Don Quijote. Dyr og mennesker side om side, fortalte han den gang.

Friday, April 28th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments