Aleesami med sin første kamp fra start i 2017 da Palermo fikk bank

(Dagbladet): For første gang etter årsskiftet fikk Holmlia-gutten Haitam Aleesami sjansen fra start for Palermo. Aleesamis klubb har kun vunnet tre av 25 kamper i Serie A denne sesongen, og ligger på nedrykksplass. Sannsynligheten for at den fjerde seieren skulle komme mot et sterkt Juventus i Torino var liten.

Juventus presset på fra start, og allerede etter 13 minutter ga Claudio Marchisio hjemmelaget ledelsen. Rett før pause ble ledelsen doblet. Paulo Dybala satte inn 2-0 på et nydelig frispark.

Etter 63 minutter var det Gonzalo Higuains tur til å nette. Serie As toppscorer ble spilt fri av Dybala, og chippet over Palermo-keeper Josip Posavec.

Like før slutt var det Higuain som inntok rollen som tilrettelegger da han spilte Dybala fri med en frekk hælflikk. Dybala satte inn 4-0 på enkelt vis.

På overtid reduserte Ivaylo Chochev for de rosakledde etter en corner.

Juventus møter Porto borte i Champions League på onsdag.