Adele tok med ofre fra brannen i Grenfell Tower på kino

(Dagbladet): 14. juni tok det fyr i en 24 etasjer høyblokk i London. Det er antatt at den dramatiske brannen tok livet av 80 personer, og flere hundre mennesker ble hjemløse.

Flere av Storbritannias største stjerner viste sin medfølelse og tilbød seg å hjelpe på flere områder. Blant annet åpnet Jamie Olivier (42) restauranten sin for de berørte, Adele (29) besøkte Grenfell Tower og Rita Ora (26) delte ut vann.

Nesten to måneder seinere er fremdeles den verdens berømte artisten, Adele en viktig støttespiller for de berørte. Nylig tok hun nemlig med seg flere barn som overlevde den grusomme brannen på kino, og i ettertid har stjerna blitt hyllet av besteforeldrene til en ung gutt på sosiale medier.

«Hello»-sangeren tok med seg barna på en forhåndsvisning av «Despicable me 3» på Whitleys kino i London, hvor 29-åringen lot barna få møte flere av karakterene fra filmen.

Hun poserte også gladelig for bilder, noe som har blitt delt på Twitter i ettertid, ifølge The Telegraph.

– Den fantastiske Adele tok med barnebarna våre på kino. Så mye kjærlighet og innsats for Grennfell-barna – Takk, skriver Greg Weir, som hevder han er besteforelder til et av barna, på sin Twitter-konto.

Saken fortsetter nedenfor.

Adele har de siste månedene vært involvert i innsamlinger for de rammede.

Hun har blant annet møtt brannmennene på Chelsea brannstasjon.

29-åringen skal ha hatt med seg både kaker og te under sin visitt. Dette skriver nyhetsstedet AP.


OVERRASKELSE: Adele overrasket flere brannmenn på Chelsea brannstasjon. Foto: Reuters / NTB Scanpix
Vis mer

Londons brannavdeling har postet bilder av brannmenn sammen med stjerna på Twitter. Hun skal ha hatt et ønske om å få takke dem for deres arbeid under den grusomme brannen i Grenfell Tower.

De som jobbet på brannstasjonen skal trolig ha fått seg en stor overraskelse da «Hello»-sangeren dukket opp.


KAFFE OG KAKER: Stjerna skal ha hatt med seg både kaffe og kaker da hun besøkte brannstasjonen. Foto: Reuters / NTB Scanpix
Vis mer

– Hun dukket opp på stasjonen og banket på vinduet og sa hun hadde noen kaker til oss, fortalte stasjonsleder Ben King etter stjernebesøket.

– Vi åpnet døra og da tok hun av seg solbrillene og sa: «Hei, jeg er Adele», la han til.

Storbritannias brannmenn har blitt møtt med kjærlighet og støtte den siste tiden, etter at de under den voldsomme brannen prøvde å redde så mange de klarte.

– Vi er så takknemlige for alles støtte, skrev brannvesenet i London på Twitter.

En av brannmennene postet bilder av stjerna på Facebook.

– Det er ikke hver dag den fantastisk jordnære og omsorgsfulle Adele stikker innom Chelsea brannstasjon for en kopp te og hygge, skrev han.


BESØKTE OFRENE: Adele besøkte ofrene fra brannen i Grenfell Tower kort tid etter. Stjerna ga klemmer til de som var tilstedet. Foto: Reuters / NTB Scanpix
Vis mer
Monday, August 7th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments