- Å spille inn filmer er som ferie for meg

(Dagbladet.no): Den 54 år gamle skuespilleren kjent fra filmer som «Top Gun», «Mission: Impossible» og «Den siste samurai», er for tida aktuell med den mye omtalte filmen «The Mummy».

Filmen, som har norgespremière, 9. juni er imidlertid ikke det eneste skuespilleren har drevet med.

Tom Cruise ble superstjerne over natta med rollen som Maverick i «Top Gun».

31 år seinere bekreftet han en oppfølger, som straks s

Samtidig med innspillingen av den etterlengtede filmen, er skuespilleieren også i gang med filmsuksessen «Mission: Impossible 6», og i september skal han ut å fremme filmen «American Made» hvor han spiller Barry Seal.

Noe sommerferie blir det altså ikke på 54-åringen – men det bryr han seg fint lite om.

- Noen har spurt meg om jeg ikke kunne tenke meg en ferie, men for meg er det å lage filmer som en ferie for meg. Jeg elsker det, uttalte Cruise til Reuters i forbindelse med premieren på «The Mummy» i New york tidligere denne uka.

- Jeg bare elsker filmperioder, og jeg elsker å underholde et publikum. Jeg gir alltid mitt beste, og jeg tar ingenting for gitt, la han til.

Mistet mora

I februar tidligere i år mistet Tom Cruise sin største støttespiller da hans mor, Mary Lee South, ble funnet død i sitt eget hjem.

Det var nettstedet People som delte den triste nyheten om at mora hadde gått bort, 80 år gammel, og at hun sovnet inn i sitt eget hjem.


TETT FORHOLD: Tom Cruise har hatt et tett forhold til moren, Mary Lee. Forrige uke ble hun funnet død. Her er de to sammen på den røde løperen under Golden Globe Awards i 2009. Foto: NTB Scanpix. 
Vis mer

Angivelig skal det ha vært Mary Lee som oppfordret sønnen til en karriere i Hollywood og det skal ha vært hun som fikk ham til å prøve ut teaterproduksjoner på videregående.

Da Cruise hadde et ønske om å bli skuespiller fikk han full støtte og godkjennelse av moren og stefaren.

- Vi ga ham begge en helhjertet tillatelse, fortalte Mary Lee til Rolling Stone i 1986.

Gift tre ganger

Da det ble kjent i 2012 at filmstjerneparet Katie Holmes (37) og Tom Cruise skulle skilles, fikk hele Hollywood sjokk.


SKILT TRE GANGER: Tom Cruise var gift med skuespiller Katie Holmes, men paret skilte lag i 2012. Katie var Toms tredje kone. Foto: NTB Scanpix. 
Vis mer

Tom Cruise og Katie Holmes ble sett på som et av Hollywoods mektigste kjendispar. I 2006 fikk de datteren Suri (10) sammen, og giftet seg samme år.

Det var Katies første ekteskap og Toms tredje. Han har tidligere vært gift med Mimi Rogers (60), og Hollywood-stjernen Nicole Kidman (49), som han har to barn med.

Thursday, June 8th, 2017 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments