Zuccarello-scoring i ny Rangers-triumf

Dermed følger Rangers opp den sterke sesongåpningen og står nå med 10 seirer på 13 kamper.

Kampen åpnet jevnt, og lagene fikk hver sin scoring i første periode. Kevin Hayes scoret for hjemmelaget 2.12 ut i perioden, mens Patrik Laine utlignet for Jets til 1-1 ved 10.45.

Rangers slet i begynnelsen av andre periode. Etter hvert løsnet det imidlertid for fullt, og laget kjempet seg til slutt opp til en solid 5-2-ledelse i løpet av perioden.

Det var Mats Zuccarello som innledet målfesten etter rundt 10 minutter. Rangers-angriperne var tre mot én, og etter å ha fått pucken pent levert av Chris Kreider satte nordmannen den i nettet.

Deretter fulgte en utligning for Jets av Mark Scheifele, før Rangers-spillerne J.T. Miller, Jesper Fast og Pavel Butsjnevitsj scoret hvert sitt mål og sendte hjemmelaget opp i 5-2-ledelse.