Zuccarello ble matchvinner for Rangers

Oppgjøret mellom New York Rangers og Nashville Predators gikk helt til straffeslagkonkurranse. Mats Zuccarello ble mannen som avgjorde og sørget for at Rangers vant med stillingen 2-1.

Oppgjøret i Nashville trakk ut i tid og ble ikke særlig målrikt. Rick Nash satte inn et mål for Rangers i første periode, før Mike Fisher utlignet for hjemmelaget i andre periode.

Tredjeperioden ble målløs og dermed gikk kampen til overtidsspill uten at noen av lagene scoret der heller.

Til slutt var det klart for straffeslagkonkurranse. Hjemmelagets første forsøk av Ryan Johansen ble reddet av Rangers målvakt Henrik Lundquist. Jimmy Vesey fulgte opp med scoring for Rangers, før Craig Smith gjorde et nytt forsøk for Predators, men bommet.

Dermed var kampen avgjort da Mats Zuccarello satte det fjerde straffeslaget i mål.

Nordmannen var på isen i 18 minutter og 30 sekunder under kampen og hadde to skudd på mål.